Nu.nu m-am uitat la el, am citit si am vazut cateva reactii...dar nu am chef sa vad videoul asta!
am vazut putin din el ...si l-am lasat!
oricum multi idioti pe lume ...intra din cand in cand pe crimetime.ro,si gasesti numai cazuri din astea!
PS : nu sunt responsabil daca va stric copilaria si ajungeti niste criminali in serie... sper
Daca un om vede un astfel de video nu ajunge criminal. Poate va fi socat. Traumatizat pe o perioada nedeterminata de timp. Poate unii n-ar avea nici o reactie (putin probabil). Criminal nu ajungi daca vezi niste hanicapati ca omoara un om...decat daca esti bolnav mintal si ti se pare funny. Insa copilarii poti distruge asa. Le poti distruge si daca ii lasi sa vada un film de groaza. (cand eram mica si m-am uitat la Destinatie fatala am fost socata si am avut cosmaruri dar mi-a trecut)
Bine ca nu ai vazut the exorcist...
Mda...pai depinde cand a aparut...eu am zis ca eram mica cand am vazut D.F.acum nu m-ar mai speria.
Dal eu...
nu vloiam
Se ialtăăă!
O...dal se ialtă
Pai eu n-am vazut dar mi-a povestit Apache ca sunt 2 oameni cu creier cat o molecula care iau un om de pe strada si il bat cu ciocanu in cap in timp ce misca si dupa ii scot ochii de viu. In final moare. Sfatuitorul meu, al tuturor Apache recomanda sa nu ne uitam...mie mi-s-a facut pielea de gaina numai cand mi-a povestit.
Mi-e rău...(blablablabicuiţii)
Mda...cica e cel mai scocant video de pe net. Chiar mai socant decat 2 girls 1 cup.
O_O el s-a uitat?
Ce e 2 girls 1cup?
Da. Eee dar el e Apache
El are un stomac de fier si "un calm calculat" am incheiat citatul.
ಥ_ಥ
(zigzag)
2 retardate care au facut un film de 1 ora in care se ca.ca una in gura alteia si vomeaza una in gura alteia... vrei sa aflii mai multe? Uita-te pe propriul tau risc...
A... Dupa ce am aflat nu prea mai vreau sa aud de asta.
Am greşit... în loc să dau răspunde...în fine
Asta este linkul care mai bine nu il accesezi niciodata?