Vin eu, platesc eu.dar dai funda tu. ![]()
p.s. beti cat vrei... fara limite, dar cu masura
nu va vreau beti (ma cearta mama voastra dupa )
@Clannad
de fapt am luat 2 Nobele.
@GeoXD
am prins o furnică. vrei să o guști și tu?
Eu merg cu NOBODY la o bere, tu mai bine te duci la Children's World că acolo se servește suc.
@NOBODY... zvonuri, lume invidioasă. Și eu am auzit că ar avea o relație cu Giastin, but I trust him.
@Lexysaduslaobere [SUC] cuNOBODY ---->fake!
Nu-i nimic... Iike I said: I trust him.
@NOBODY...deci, să te lămuresc: NOBODY este un tip(așa spune el), care a devenit un fel de sex-simbol pe T/A. EL spune ceva, și tipe cad pe spate ca puii gazați. În realitate, nu știu dacă e un macho-ideal, cel mai probabil nu e.
@Clannad, pupăză nu cred că sunt că nu am mai cântat "pu pu pu" de la grădiniță, iar în ceea ce privește concepția despre NOBODY: sunt perfect conștientă că probabil înfatișarea si caracterul lui real lasă mult de dorit și ar fi fost mai bine să citești mai sus înainte să îți spui părerea. Cred că tu nu ai observat categoria unde ne aflăm și că ceea ce facem noi aici se numește entertaiment (chiar dacă nu toți îl digera).
Și da...fac eu cinste, dar nu cu bere că adormim. Prietenul nostru rus e mult mai bun.
Scuze, dar eu nu am voie sa ma ating de alcool!
Oh, dar stai... Pot bea cu paiul!
As veni eu
dar nu as vrea sa va deranjez, totusi, vin pentru bere
CARE FACE CINSTE? xD
@Clannad :
si ele se cearta pe o persoana care e un internet-troll foarte popular ha?
daca ar afla ele ca el locuieste sub un pod, si mananca turisti.
@nobody : aduc eu ketchup, tu doar mai gaseste niste furnici.aia ar fi cina perfecta