Poate vrei sa zici raportata, report este cu totul altceva. Este justificata raportarea daca intrebarea nu respecta regulile TPU. Si ai putea sa te adresezi frumos, "ba" si 'ma" merg in familie ori in cercul de prieteni, nu in alta parte.
Chiar crezi ca o sa termine?
Prima data cu stupizii, acum cu raportatul.Ce mai urmeaza?
@ioandelasal ce halal de expert esti si tu. imi vine sa-ti scuip la picioare. nici asta nu meriti. daca nu stai pe categoria asta si nu stii despre ce e vorba mai bine taci
@Roxanutza desigur. si eu sunt kazimir. cel care vade prin tine si iti spune ca mai ai de lucrat la inteligenta si la pupincurism. ai nevoie de ochi noi...
@lopataru altceva decat sa injuri nu stii?
@ioandelasal dupa cum am mai zis esti o nulitate. daca nu`ti convine sa iei stupid nu mai intra te rog pe categoria asta. ai 63 de ani? dupa ce "filosofii" mi-ai dat te-as incadra la prescolari. nu te-am jignit pe privat ci mi-am exprimat opinia dar se pare ca am fost prea acid pentru tine. din fericire parintii mei inca traiesc spre deosebire de ai tai (doare asta stiu dar sunt un nenorocit recunosc)
@ioandelasal, bai omule, ok, am scris gresit! Ce ne toti **** atat la creieri ca tu esti destept, si noi prosti? Si nu am nicio treaba cu @IloveKazimir
*pandeste extraterestru ce sterge intrebarile cu katana* inca nu l-am prins da daca il prind il omor si dupa ce il omor vi-l aduc sa va pis*ti pe el
Nu ca-s prostii si retardati mentali toti ce draq doar nu postezi ceva obsen sau ceva de genu
@IloveKazimir. @ioandelasal este un f bun expert TPU. Observ ca in categoria asta(T/A) se pun ff multe prosti. Poate ca el nu este familiarizat cu tampenile de aici, dar pot sa spun ca raspunsurile lui sunt ffff inteligente. Doar cu raspunsuri de acest fel poti ajunge expert TPU.
Il laud pe @ioandelasal
*asteapta sa primeasca stupid de la toti care ii citesc mesajul in 3, 2, 1 *
Aceeasi intrebare mi-o pun si eu. Intr-o singura zi mi-au raportat 2 intrebari, care evident nu aveau continut obscen/ilegal sau asa mai departe. Ce aveti oameni buni? Voi lasati intrebarile cu ' m-am masturpiat cu... ' si le raportati pe cele care chiar au sens.
Au fost raportate intrebari in care se intreba de ce se raporteaza
si eu am pus aceeasi intrebare
ciudat
cineva vrea sa ne strice distractia
@ala cu iubitul, @Roxanutza nu este la fel ca tine. Acuzi pe altul de ce faci tu. Esti cumva tot tu si @LastChance? Uita-te in oglinda si scuipa-te pe tine, meriti asta! Aveai sansa sa ramai filozof dar ai pierdut trenul!
@IloveKazimir, vad ca ti se potriveste perfect zicala: "Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul!" Dupa ce ca tu si acolitii m-ati umplut de stupid si nefolositor, te lauzi cu voturile. Vai de capul tau nefolositor si stupid, il folosesti doar sa nu-ti intre apa-n gat. N-ai bagat de seama ca nu m-am obosit sa-ti calific ineptiile, cum ai fi meritat. Parintii stiu ce poama esti si cu ce te ocupi?
@LastChance n-am avut nimic cu tine, mi-am exprimat parerea in primul raspuns. Ce-am avut e cu tipul/tipa de mai sus, n-a fost destul ce a scris aici, s-a gasit destept sa ma jigneasca si pe privat. Esti cumva din aceeasi gasca cu el si ceilalti? Gasiti-va ceva folositor de facut si terminati cu prostiile!
LisaJulie întreabă: