| UnNumeCeNuExistă a întrebat:

Ba, deci acum 4 ore si 54 de minute si 34secunde, am iesit afar sa vad ce metale ies din Gogu de la 3 si vad un urs panda care urca pe luna(moon) motoclicizata anticiclidafarata cu pumpe funebre.Si-l vad pe Ion cu un ler care face si citez"Meaowx4"
Si dupa alte 34 de minute 21 de secunde si de miimi de milisecunde se cac* unu pe geam.
Acum sunt pe culcusul castorului Geter si mananca 3 branze cu uoua mucegaite.
Si ii da 3 luni de trait.
Deci intrebarea e una sincere!:
Cum se naste un cactus in 7 nopti fara Dumnezeu care face...(urmatoarele cuvinte le poti citi daca ai intre 56-104 ani daca e surda pisica mea?

6 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Băăăăi!

| oOSaritaOo a răspuns:

Ok, deci eu nu stiu sigur, dar m-am informat de la cineva care se pricepe in domeniu, cu Fuego(ne-am intalnit azi, se dadea cu barca, ca orice om normal...) si imi zice ca acei cactusi de care vorbesti tu se downloadeaza din copaci.

| mola a răspuns:

Cactusul se naste cu ajutorul lui Decebal si Traian ce s-au facut Dumenzeii-Secundarii. Si am 105 de ani. Problema?

| ILoveTacos a răspuns:

Daca chiar iti doresti sa detii un crocodil scaldat in saliva de oaie, atunci poti sa mergi la capatul curcubeului.
Acolo se nasc cangurii cu tepi si corn.
Daca le rupi cornul si il plantezi intr-o tufa de trandafiri, va rasari un cactus nemaipomenit.

Succes la gradinarit!

| AnonimuszWss a răspuns:

Pff,si eu care credeam ca pot avea indredere in tine, tocmai tu m-ai dat de gol.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare