Trebuie sa aiba si Zavoranca raiting asa ca invita pe oricine-i disponibil, mai ales ca le da si bani!
Ce te mai mira ceea ce vedem pe sticla...toti sunt lipsiti de cultura si needucati...au ajuns aproape toate televiziunile otevizate...iti este si rusine sa te mai uiti...nici nu sti ce pot scoate din gura oamenii astia, care vor sa ajunga vedete cu orice chip... dar vinovati suntem noi, pentru ca nu ne uitam pe programe normale...NatGeo,Discovery si altele de genul...
Mass media, televiziunile si filmul arata doar ceea ce este mai urat si murdar in ziua de azi, pentru asta place publicului...carte este greu de citit, respectul nu mai exista, inteligenta e pe cale de disparitie...asa ca, de ce nu!
Cat priveste pe baietasul acesta, Fernando, sincer cred ca este invitat in emisiuni ca sa se faca spectacol de 2 lei pe seama antitalentului sau muzical si al naivitatii sale...asa se fac banii azi! la prosteala...munca=zero! imaginatie? ce-i aia?
respect? n-au auzit de asa ceva...Traim intr-o tara pe care o meritam...noi am adus-o la nivelul acesta degradant!
De fapt ce ai văzut tu nu dezminte zicala : "Cine se aseamănă se adună"...pe cine vrei să invite dacă nu pe cei asemeni ei?
De aia n-am dormit eu azi-noapte ca l-a pupat Zavoranca pe Fernando de la Caransebes
Sa fie sanatosi toti k n-au facut ceva rau