Pentru ca are un stil asa mai ciudat acest cantec.
Are un ritm rapid si foarteenergic si dansul lui este unul foarte tentant car intr-adevr parca te prinde...
Este iubit de toata lumea pentru ca sti ca atunci cand melodiile au coregrafie, sunt foarte apreciate si fac foarte multe vizionarii..adik ai succes.
So. acest cantec este foarte iubit datorita dansului si ritmului energic.
bye
Fundita pls?
Pentru că e o porcărie, toate piesele care au cu tonele vizionări, sunt porcării.
Sunteti cam prosti. Unii. Omul a avut noroc cu piesa asta si a ajuns cunoscut, el se astepta ca melodia si dansul lui sa fie cunoscute doar in Koreea. Nu inteleg ce aveti cu el. Dar, prostia nu se vindeca. Asta-i viata.
http://www.reddit.com/......er_dancer/
Pentru ca lumea se tampeste din ce in ce mai mult.
I don't wanna live in this world anymore
Pff... Eu cred ca tu o faci. Anyway, nu mai invata fraze tampite de pe 9fag.
Serios?
Oh, te rog, nu imi pierd timpul pe site-uti idioate de pe facebook asa cum faci tu.Am mai zis : lumea e din ce in ce mai tampita, iar tu esti cel mai bun exemplu.
Si daca eu cred ca Gangnam Style e o melodie tampita de oameni inculti? Problem? Ti-a cerut cineva parerea de te-ai gasit sa comentezi raspunsul meu? ![]()
Treziti-va, oamenilor!
Te mananca in cur, heh. In primul rand, nu stau pe facebook, nici macar nu am cont (ma satur sa vad toti idiotii postand chestii de care nici nu imi pasa). 9fagul copiaza aproape totul de pe reddit. Dar tu esti un specimen caruia nu ii pasa si iti place sa lingi curul acelui site.
Totusi, Gangnam Style are o melodie cam stupida, dar dansul este foarte popular pentru ca e amuzant, e ritmat, etc. (din nou, tie nu iti pasa si o sa incepi sa ma injuri cuz' YOLO). Si da, m-am gasit sa comentez la raspunsul tau. Nu am facut-o ca nu mi-a placut raspunsul, ci pentru ca folosesti fraze tampite.
Eu zic sa treci peste si iti urez Un An Nou Fericit! La Multi Ani!
Fiecare cu parerea lui. Bine ca eu nu sunt genul de om care sa intoarca capul catre chestii din astea de tot rahatul, ca raspunsul tau.
Un an nou fericit!
Eu doar mi-am exprimat parerea. Daca te-am jignit, imi cer scuze!
Inca o data, La Multi Ani!
Tot ce.i prost e valoros.
la cati prosti sunt pe planeta normal sa fiie calumea
E ''Made in China''... ![]()
![]()
Daca te uiti pe youtube la video-urile chineze o sa vezi ca toate au o gramada de vizionari...
De fapt barosanii aia sunt coreeni
E Made in Koreea. Vezi vreo diferenta? China, Koreea?
Sunt idiot ca am ascultat Gangnam Style...
Pentru ca nu se mai asculta,, mihai marginenu- ce mult te-am iubit paraschivo''
Dansul si ritmul de parca a beut un Red Bull. si poate chinezii n-au la ce sa se uite.
LisaJulie întreabă: