| ady123 a întrebat:

Bai frate, dar de ce e asa popular Gangnam Style?

38 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Asa a fost sa fie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SmartLie):

E Made in Koreea. Vezi vreo diferenta? China, Koreea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti cam prosti. Unii. Omul a avut noroc cu piesa asta si a ajuns cunoscut, el se astepta ca melodia si dansul lui sa fie cunoscute doar in Koreea. Nu inteleg ce aveti cu el. Dar, prostia nu se vindeca. Asta-i viata.
http://www.reddit.com/......er_dancer/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru XBrunetteX):

Pff... Eu cred ca tu o faci. Anyway, nu mai invata fraze tampite de pe 9fag.

| XBrunetteX a răspuns (pentru anonim_4396):

Serios? straight face
Oh, te rog, nu imi pierd timpul pe site-uti idioate de pe facebook asa cum faci tu.Am mai zis : lumea e din ce in ce mai tampita, iar tu esti cel mai bun exemplu.
Si daca eu cred ca Gangnam Style e o melodie tampita de oameni inculti? Problem? Ti-a cerut cineva parerea de te-ai gasit sa comentezi raspunsul meu? straight face
Treziti-va, oamenilor!

anonim_4396

Te mananca in cur, heh. In primul rand, nu stau pe facebook, nici macar nu am cont (ma satur sa vad toti idiotii postand chestii de care nici nu imi pasa). 9fagul copiaza aproape totul de pe reddit. Dar tu esti un specimen caruia nu ii pasa si iti place sa lingi curul acelui site.
Totusi, Gangnam Style are o melodie cam stupida, dar dansul este foarte popular pentru ca e amuzant, e ritmat, etc. (din nou, tie nu iti pasa si o sa incepi sa ma injuri cuz' YOLO). Si da, m-am gasit sa comentez la raspunsul tau. Nu am facut-o ca nu mi-a placut raspunsul, ci pentru ca folosesti fraze tampite.
Eu zic sa treci peste si iti urez Un An Nou Fericit! La Multi Ani!

| XBrunetteX a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare cu parerea lui. Bine ca eu nu sunt genul de om care sa intoarca capul catre chestii din astea de tot rahatul, ca raspunsul tau.

Un an nou fericit!

anonim_4396

Eu doar mi-am exprimat parerea. Daca te-am jignit, imi cer scuze!
Inca o data, La Multi Ani!

Întrebări similare