anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băi,

Până și T/A a ajuns un căcat, chiar dacă credeam că e singura categorie ' normală'.

Plin de deștepți de la D/S sau Timp Liber sau Adolescenți care poluează T/A. Ce dracu`, acum seriously, unde e T/A de demult, cu comicuri făcute de cei care se pricep, nu de Iustinei, unde-s cRii, Bideu, Budă și toți 'veteranii'?

Unde? straight face

Băi, știți ceva, eu vreau să-i dăm afară pe toți deștepții care înfundă T/A cu inutilități, cu comicuri furate & co. Cel mai simplu ar fi să îi ignorăm, să nu le mai răspundem la întrebări. whistling

Nu cred că e nevoie să dau exemple, nu? raised eyebrows

Cine e cu mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pfft, ce mai dramatizezi. Parcă nu ar fi virtual totul!

Dacă nu îți convine, nu mănânci. Ce-i drept, e enervant să vezi toți pateticii care se cred cine știe ce staruri cu glumițe expirate, îți creează o senzație de nervi și înțeleg că e enervant. Dar, schimbă pagina spre userii care îți plac și/ sau ignoră-i pe ceilalți. Rău faceți când le răspundeți la întrebări, îi hrăniți cu atenție și ei continuă, vor să vă enerveze și atâta tot!
Succes!

16 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu stiu ce zici tu...da mie imi face o deosebita placere sa ii injur...

| Bya132 a răspuns:

Dar eu m-am născut la T/A și mereu am impresia că am glume de tomberonist.
'sup?

| DaVà a răspuns:

*Simte o durere apasatoare in c*r*
Vrei sa facem ceva pentru tine?

| Cretaker a răspuns:

Aici.

| Gumã a răspuns:

DaVà nu'ti convine ...nu te baga.

Super'ultra'mega'de'acord

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

No hai lasa uh raised eyebrows mai bine uitate de unde ai pelcat, ca si uh tot de la Adolescenti ne"poluezi" categoria raised eyebrows asa ca nu zice de altiiwinking

| Polaris a răspuns:

Lol, mi-a intrat un urs polar în anus.

| pwp a răspuns:

Unde-i Cretaker?

| BastetReloaded a răspuns:

Eu nu.big grin

| Yep a răspuns:

Esti prea inteligenta pentru mine.*fuge la mamica*

| Loveis4free a răspuns:

Eu sunt de acord

| Ingerash a răspuns:

Eu sunt cu tine

| ZoOzOLe a răspuns:

Nu o facem noi da o fac cocalari lor si no sa se simta ignorati ba chiar bine caci nu mai primesc raspunsuri cicalitoare de la cei din T/A, dupa cum spui si tu au rasarit mai ceva ca ciupercile dupa ploaie! mdea... ANTI COCALARII!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

P.S.: În special pentru Muflă și cei ce s-au născut la T/A not worthy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma bag. Cand incepem?

Întrebări similare