| Hombre a întrebat:

Bai tovarasi gata cu glumele ca avem o problema spinoasa de rezolvat. Am avut o revelatie si am fost in vizita la God, dupa vrajelile de rigoare pupaturi, plecaciuni si cateva sprituri mi-a spus ca in ultimul timp la rai vin foarte putini clienti si e in pragul falimentului in timp ce iadul se extinde si prospera. Dupa socotelile Lui consiliul de administratie in frunte cu Ema nu-si face treaba, in mod deosebit Ema ca e corupta si o acuza pentru luare si dare mita, ciordeala si deturnare de suflete spre avantajul concurentei. God m-a rugat ca intre şpriţari ca el nu poate intervenii in lumea viilor ca incalca liberul arbitru si sa o dau eu in primire la DNA pe Ema. God mi-a promis ca daca rezolv problema imi pune la dispozitie in Rai niste fecioare la discretie dar pe mine nu ma incanta ideiea ca eu am caprele mele si nu ma vait, de aceea sunt in dilema si apelez la voi. Sa o dau in primire pe Ema sau nu?

Răspuns Câştigător
| AshWorld a răspuns:

In picioare! Sa ne rugam, fratilor, pentru Ema!

20 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Ba tatica baaaa, vezi ca respectiva face parte din armata "Fecioarele Domnului ", daca te trezesti cu ea k cadou?

| Hombre explică (pentru Astaeparereamea):

No problem, o inrolez in armata mea de capre.

| Astaeparereamea a răspuns (pentru Hombre):

N-ai sa vezi ca isi v-a dorii sa-si mute gradele de pe umeri pe frunte

| Hombre explică (pentru Astaeparereamea):

Nu-i nevoie ca ea e oricum fruntasa in toate cele ce sunt.

| EmaS a răspuns:

Daca acuzi pe cineva trebuie sa aduci si dovezi. Astept dovezile, altfel, iadul te ''arde''!

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Nu trebuie sa aduci dovezi, ar trebui sa stii mai bine... de exemplu, Dumnezeu ne invata ca daca pacatuim, ajungem in Iad. Ce, El a adus dovezi ca sa-si sustina afirmatia?!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi lene sa citesc atat

| Hombre explică (pentru anonim_4396):

Citeste lenesa ce esti ca e in joc soarta raiului si o sa mergi in iad.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Daca insisti citesc dar sar peste cateva randuri

Ete cam citit-o

| Hombre explică (pentru anonim_4396):

Sari cat vrei dar vezi ca exista posibilitatea sa cazi intre caprele mele.

raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as face ca la locale: in loc sa votez cu candidatii mei naspa, dar de pe lista, am desenat aiurea pe coperta un patratel si am scris Nicusor Dan, pe care l-am si votat... ce daca e din alt oras, ha, ha.
Asa si aici, daca ar fi sa imping afara pe cineva de la tine din jacuzzi, as scoate-o de par pe Alexandra... Ce daca ea habar n-are unde locuiesti, e vina ei ca a inventat clabucul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ca dca nu ti-a sfintit apa din jacuzzi nu e buna crestina si stau bietele capre acum in apa nesfintita.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

S-o crucificam!

| umbrax a răspuns:

Dao

| ayosmdk a răspuns:

Da-o in primire! laughing laughing laughing

| Vibrations a răspuns:

Cica gata cu glumele si dupa aia vine cu cea mai tare gluma posibila >>>> God

| Λl๓a a răspuns:

NuSAU DA ca nu sunteti la vot, motivati.

PS. Nu am raspuns cu Da sau nu ca nu vunteti la vot, motivati.