| Arthur a întrebat:

BANC! Un amic mi-a povestit ca are o problema, mai precis sotiei sale i s-au lungit sanii cam mult de cand se joaca cu ei inainte de culcare.
E oare posibil? thinking

Răspuns Câştigător
| Decebal a răspuns:

E posibil! crede-ma! happy

10 răspunsuri:
| Arthur explică:

E posibil, daca cei doi dorm in paturi diferite. big grinhee hee

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca e posibil. O fi facut o gluma.

| Minty a răspuns:

Harciog dupa ce am citit raspunsul tau nu mam mai putut opri din rashee hee

| mariaw a răspuns:

Sa fie oare de la gravitatie sau de la faptul' ca tesustu' conjunctiv si-a mai pierdut din aderenta ducand la lipsa de fermitate si amintind cu regrete de perioada adolesentei cand totu' era foarte bine intins?tongue. tu alegi

| AsU_2581 a răspuns:

Da da e foate adevarat...la pretena mea ia'u crescut sani de cand ma joc cu eibig grinbig grinbig grin

| anna01 a răspuns:

Dca tragi de ei din cealalta camera, se lungesc:-d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inaintand in varsta sanii mari se lasa si ajung pana la buric.si vor avea o constitutie flasca precum penisul unui batran.barbatii si femeile se schimba de-a lungul vietii. se duce frumusetea fizica.ramane frumusetea sufleteasca.si respectul, si intelegerea celuilalt. uite eu de exemplu nu vreau nici sa imbatranesc nici sa mor.si mai stiu ca sotia mea vrea sa fie mereu frumoasa, si sa arate bine.pentru mine asa va fi. daca-i va fi de ajuns bine, daca nu. avem o problema. dar daca ne iubim la tinerete, ne suportam la maturitate, la batranete trebuie sa ne induram unii pe altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde cum se juca cu ei. Daca si-nchipuia ca tragea cu prastia iti poti da seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A alaptat prea multi litri de lapte la copii!? Dar a facut fff bine, pentru beby -urile mici mici. (!?)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este posibil.sanii se poot lasa din alte cauZe.