Nu mi se pare că gândeşti logic.
De ce?
TPU a fost creeat să avem de ce ne bate joc?!
Vezi-ţi de treabă, omule, e aşa greu să ignori? Zău.
Ori suferiţi de vreo boală care vă face să nu gândiţi logic, ori aţi venit pe site-ul ăsta (şi mai ales pe categoria asta) degeaba.
Vă recomand să plecaţi cât mai repede.
Mie mi se pare ca gandesc destul de logic...pot sa o ignor doar ca nu vreau Tu de ce crezi ca am pus aceasta "intrebare"? Vreau sa isi dea si ea seama ca pe mine cel putin (sper ca nici pe restul') nu ma deranjeaza cu nimic...ba chiar ma distreaza prin intrebarile ei asa ca o rog sa ramana
Eu îi dau dreptate lui Bya, vorba ei, acest site nu e făcut ca să-ţi baţi joc de cineva! Din contră, să-l ajuţi! Şi în loc să pui întrebarea asta (care nu e), puteai să-i trimţi ei mesaj personal nu să-l vadă toată lumea că la mulţi li se rupe de mesajul tău djvhfmdhsmbgv
Poti sa sustii pe cine vrei tu nu te oblig sa fi de aceeasi pere ca si mine dar orice om intreg la minte intelege cat de idioata e fetita aia si cat se crede de inteligenta dar nici macar nu intelege de ce exista...si inca ceva am postat (aceasta intrebare care nu e o intrebare aici)pentru ca toti (aproape toti pentru ca mai exista si persoane ca tine) stiu cat de enervanta e fiinta aia...iti multumesc pentru faptul ca ti-ai pierdut 1 minut din viata sa imi comentezi raspunsul (desi nu imi pasa de ce ai zis) parerea mea tot aia este si nu o poti schimba tu si nimeni pentru ca imi pot da seama si singura pentru ce e facut TPU si sunt sigura ca nu e facut pentru persoane ca ea care vin si pun intrebari stupite despre barbier
Stupid girl, renunta la @Apache, ti-am gasit eu urmatoare victima.
ăăă prostia nu e amuzanta!
Voi ati observat ca "smigel" asta nu raspunde la "intrebarile" adresate ei? (oare ii este frica? )
@ɴiցhtmaяε tie ti se pare normal sa iti pui mintea cu astfel de copii?! Ei nu stiu decat sa raspunda la misto, sa puna intrebari aiurea si mai nou sa isi puna temele pe TPU! Poate va aminti cu toti de user-ul "vacuta poarta tanga"
Amuzant dar in acelasi timp trist!
Nu ma pun la mintea ei dar in aceasta intrebare (care nu prea e intrebare, ci un mesaj adresat ei) vorbesc foarte serios...ma bucur ca sunt si persoane de care iti poti bate joc in halul asta si ei tot mai cred ca ne enerveaza si ca fac misto de noi cand este exact invers
Tu, cum te-oi numii, nu mă interesează acest aspect: ai impresia că (,) comunicarea între utilizatori este accesibilă doar prin întrebări fără sens de care ni se rupe?
Puteai să îi trimiţi, simplu, un mesaj privat, mi se rupe de prostia altora (atenţie, nu dau nume), mi se rupe, mi se rupe!
Realizezi că o încurajezi să rămână? Întrebările ei încurcă, de aceea utilizatorii ca ea nu au ce căuta. Din cauza lor apar defecţiunile TPU.
Ar trebuii să te gândeşti de 2 ori înainte să pui o întrebare, drăguţă.
Draguta, intentiile mele atunci cand am pus intrebarea nu au fost sa o fac sa ramana, daca vrea sa ramana o sa ramana oricum pentru ca nu are ce face si de asta sta aici, din plictiseala si in + ca nu sunt singura (care o incurajeaza) sa ramana...si cei care ii raspund la intrebarile ei stupide fac acelasi lucru... daca nimeni nu ar baga-o in seama nu ar ramane pentru ca nu ar avea ce face
LisaJulie întreabă: