Luam cocoşul şi îl puneam peste găini să se fu*ă. Nu, serios! Chiar făceam chestia asta.
O sa ne fie dor de tine! :-s
Aveam puisori de gaina si ma jucam de-a doctorul si le indesam bomboane de coliva pe gat!
Ok,aceasta intrebare mi se potriveste, deci am avut 2 patani.
Prima patanie:
Am luat 4 pui de gaina si i-am bagat intr-un sac si i-am sugrumat >)) cea mai amuzanta parte era ca :pui nu erau ai mei ci a unei vecine
A doua patanie:
Am aruncat o pisica (a aceleiasi vecine) in fantana, toata strada s-a chinuit sa scoata apa si pisica din fantana
Un lucru stiu sigur in cele doua cazuri nu m-am facut decat cu o mama de bataie
Cam sa am patit si-o o mma de batie cand luam pisica si o inecam in lac
Proiectul:capcana
victima:fosta mea pisica
instrumente:lighean/siret de incaltminte/mancare de pisici/recipient de ketchup/eu
mod de utilizare:legam siretul de recipient iar recipientul era pus sub lighean.Mancarea de pisici era asezata sub lighean.Cand victima ajunge la prada, eu trag siretul, ligheanul prinzand-o pe victima inauntru.
Ma strecuram alaturi de cainele meu pe sub garduri imbracata in haine albe. Faceam baie cu el in lac, odata era sa ma inec dar m-a salvat catelul.
Imi amintesc ca papagalul invatase sa deschida usita custii si fugeam dupa el prin casa sa il prind, ca sa nu il manance pisica, ma musca si ma zgaria, iar odata a aterizat intr-o oala cu apa din chiuveta si a facut baita... sau mai bine zis supa de pasare, ca oricum vream sa ii fac felul la un momendat, dar din fericite pacate a supravietuit si eu am ramas nemancata.
A si, DECE! De ce pleci, ne lasi asa singuri si si si ce facem fara presedinta noastra
?
Poti sa inlocuiesti "i"-ul ala cu "e"...nu e greu. Sa vezi ce frumos suna!
Fetiţă, el a pus la mişto " i " -ul ăla. Uite-te să vezi pe ce categorie eşti.
Categoria scuza greselile de ortografie? Nu cred sincer, ca e la misto, dar nu mai conteaza. App, nu te mai ghida dupa simple poze fetita sau baietel ce esti
Fetiţă, din moment ce este o categorie unde se pun lucruri amuzante, se scuză. El a pus la mişto, stai tu calmă. Îţi spun fetiţă pentru că gândeşti ca una.
ok, cum zici tu. Ms de apreciere
Si mi-am mai amintit ce faceam luam pisica si o scufundam in lac dar dupa ce faceam asta ma alegiam cu zgarieturi dar imi treciau si o luam iar de la capat