| PotcaPădurii a întrebat:

Bonsoir, tembeli și aiuriți! Nu nu e o insulta(v-am oprit momentan valul de înjurături), e de fapt o lauda. Sa fii tembel, sa fii aiurit. Asta inseamna sa fii un visator al umanitatii in viziunea mea artistico-alcoolico-drogata. Cea ce inseamna ca cel putin 5% din 140% de utiliztori vor deveni motiv de luat nota 7 la limba si literatura romana. Cel mult 7, am uitat sa precizez. Nici macar nu stiu de ce scriu chestia asta. Ma rog nu stiu ce are TPU-ul si nu ma lasa sa postez raspunsuri. Asa ca m-am gandit sa va bat la cap printr-un mod mai enervant. Postand o intrebare(care ar putea fi la fel de bine si o postare de blog, dar ma rog). De fapt ma gandeam la trolli cand scriam asta. Nu ca oi fi eu vreun troll sau ceva de genul. Ci trollii enervanti din viata reala. Stati sa va povestesc. Petrecere la British Council. Tema petrecerii(ca in fiecare an):rock star. Eu bineinteles ca am fost Alice Cooper ca de obicei. Asa ca merg direct in sala unde era karaoke. In fiecare an, acolo se aduna toti rockerii si cantam tot ce ne pica. M-am intalnit cu un Slash de 7 ani, destul de simpatic. Iar el era prieten cu un micut fan Metallica. Troll-ul naibii a vrut sa faca o farsa si a scris e fisa aia: manele-guta. La naiba! Asa ca au inceput manelele cu guta. Bine ca am inceput ceilalti sa facem ca dracii si au pus Alice Cooper-Bed of nails. Organizatorii nu au fost chiar multumiti:caracter prea picant, cica. Treaba lor, noi am cantat.
Chiar nu stiu de ce am scris chestia de mai sus, dar incep sa ma intreb daca berea mea fara alcool are de fapt alcool. Sau eu sunt mai batuta in cap de la mama natura. Cred ca a doua varianta. In rest constat cu mare surprindere ca mai sunt cateva zile pana la Craciun si eu inca nu m-am decis ce sa cant. Colindele horror a lui Ada Milea sau Santa Claus is coming to town in style of Alice Cooper? Sau poate ambele ca nu ma doare gura. La momentul asta ma intreb cum sa fac chestia asta sa devina o intrebare. Si mi-a si venit idea. Sunt geniala: Cu ce carte mi-ati da in cap pentru ca am irosit spatiul virtual? De preferat o carte pe care o urati. Sau mai bine nu, ca ma trezesc cu vampiri-zanute in cap. A, da cat despre zane, mi-am adus aminte ce s-a intamplat dupa ora de religie. Nu stiu ce am zis, cert e ca am dracuit, iar profa inca mai era in clasa. "Care zanuta a zis asta?". Eu cu un tricou cu coarne si cu o jucarie simpaticuta in forma de drac numita Sweet Satan am incercat sa o fac pe ingerasul. Mda, mi-a iesit pe dracu'. Alta intrebare, dracilor, ce tampenii ati spus la scoala? Inafara faptului ca v-ati injurat profele de toate rudele pana la gradul 4. Cred ca am scris destul(si am nevoie la baie dar nu las deschis site-ul nici sa ma impusti cat timp sunt plecata) si trebuie sa inchei. Ma iertati pentru greșelile gramaticale, dar am primit o tastatura noua, si nu ma pot obisnui cu ea.
Semnat, IAmTheSpider(amu beau bere, no study...)

11 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Pe scurt, a vrut sa zica:

Pace voua...
Dragi romani...
Dati la oua,
Fiti pagani...

| Musique a răspuns:

Multa teorie.

| MâţulMov a răspuns:

Scuze dar nu citesc atat. happy

| MyObsession a răspuns:

Pentru mine a meritat să citesc, berea face efectu'da nu ca vinu' meu fiert epic.
Cât despre adunarea aia arockerilor, să îmi fie ruşine nu ştiu de ea.

| Polaris a răspuns:

Pe scurt, ești plictisită ca dracu și vrei să ți-o ștergi prin intermediul unei întrebări pseudointelectualo-personală așteptând ca unicul neuron al site-ului să-ți dea un răspuns gen "Omg ce dreptate ai frate lol". De aia data viitoare când bei bere, trebuie să mă chemi și pe mine - nu mă dau în vânt după hameiul stors în apă, dar văzând unele exprimări la genul feminin și faptul că ești fan Alice Cooper... mer`e.

| Foxie2 a răspuns:

Nu ma mir ca vrei la baie...

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Vreun rezumat, ceva?

| Downfall a răspuns:

Eu chiar am citit şi, idem MyObsession, ruşine să-mi fie că n-am ştiut de adunarea aia a rockerilor

| TheScamy a răspuns:

OMG! Bro, eu nu citesc ataa!

Răspuns utilizator avertizat
| TheHeadbanger a răspuns:

N-am mai citit ceva asa de bun de mult timp! laughing Chiar ar trebui sa scrii pe un blog! Cand o sa se intample, PM pls. big grin