| Fragile a întrebat:

am o poveste! Am o prietena foarte buna, ma inteleg bine cu ea.Doar ca mereu eu ii indeplinesc dorintele, iuau inghetata sau chipsuri si pentru ea.Doar ca ea uneori nu vrea sa-mi indeplineasca dorintele, uneori imi zice prea repede pa la telefon si nuy apuc sa zic macar de ce am sunt, iar uneori ma enerveaza.Cum pot sa-i spun toate aste si sa-i spun sa se schimbe fara sa o ranesc?

Răspuns Câştigător
| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Pai ar trebui sa-i spui in fata, si sa o rogi sa se schimbe si sa-i spui sa nu se supere.winking

7 răspunsuri:
| Fragile explică:

Am observat ca unii dintre voi ati raspuns ca si cum eu as fi baiat si "prietena" ar fi iubita mea. Vreau sa va spun ca NU e asa! Eu sunt o fata si suntem prietene eu si fata de care v-am spus!

| Andutsaa a răspuns:

Hey!:*...pai spune'i ce te deranjeaza, spune'i ca ai nevoie de o prietena nu de o profitoarehee hee... vorbiti fata'n fata ca asa pe mess si la telefon fiecare poate spune orice. Spune'i ca asa nu puteti sa intretineti o prietenie si tot voua va faceti rauhee hee. Daca nu, incearca ca intre voi sa fie o simpla relatie de amicitiehee hee.

Sper ca te-am ajutat, pa-pa :*>big grin

| cornel a răspuns:

Te folosestehee hee

pai da direct in fatahappy

| vladutz00 a răspuns:

1.Asigura-te ca nu i-ai luat suc(deoarece ti-l poate varsa in cap).laughing 2.Asigura-te ca nu e nimeni in jur ca sa nu o faci de ras. 3.Incepe incet cu complimente laughing si apoi spune-i:"Auzi, eu nu cred ca mai putem fi impreuna." gata.In trei pasi simpli laughing

| dulcik a răspuns:

Pai spune-i direct in fata, zi ce te deranjeaza, din cate observ se pare ca ei ii cam place sa se foloseasca de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i c-o iubestiwinking

| Iullyka_9267 a răspuns:

Da stiu cum e. straight face. Marog zii in fata si daca nu-i convine! Pa!