| anonimathebest a întrebat:

am o problema! mie imi place ft tare d puya, sunt indragostita de el.problema e ca in curand o sa ma casatoresc cu el dar mie e pare ca ma inseala cu alta. oare ce sa fac? cred ca o sa-l intreb pe facebook daca e adevarat.eu chiar imi facusem sperante ca vom merge in Caraibe in luna de miere si ca dimineata, dupa o noapte de dragoste, o sa ne trezim si eu ii fac o cafea in timp ce el canta ceva.Chiar sa-i scriu pe facebook?

21 răspunsuri:
| DaVà a răspuns:

Stiam ca drogurile schimba tot...

| Comy a răspuns:

Eu o sa ma insor cu Shakira, o sa ne petrecem luna de miere in cel mai scump hotel unde eu o sa o privesc in timp ce danseaza provocator intr-o cusca

| Mişaaa a răspuns:

Tragi des pe nas?

| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Cheama`ma la nunta voastra :d

| Rebeca2911 a răspuns:

Te-ai gândit mult?

| Tuitiiii a răspuns:

A. eu cred ca ai o problema.:d

| Classy a răspuns:

laughing auzi ti-o furat cineva contul? straight face

| Denise_3997 a răspuns:

Eu zic sa te tratezi. E clar ca ai o problema

| znstr a răspuns:

Buna,esti nebuna.
sa te cred pe cuvant sau nu?rolling on the floor

| ioanna_5708 a răspuns:

Esti cu puya? bv. scrie-i si da-mi si mie facebook-ul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing comica ideehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca Puya e acum sus pe bar e bclar ca te inseala.Nu ai auzit ca sus pe bar totul e legal? Deci, eu zic sa-l intrebi pur si simplu daca a fost in bar, iar de la asta iti dia seama laughing.

| anonimathebest explică:

Am reusit sa va fac sa raadeti? sper ca da! am sa mai postez de-astea

| justme4 a răspuns:

laughing Da eu spun sa incerci sa-i scrii pe facebook rolling on the floorlaughing

| Marinake a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...pare a fantezie ce spui tu dar nu face imprudenta sa postezi pe facebook pentru ca o sa vada si alte persoane si poti sa ii strici reputatia

| Zapa12 a răspuns:

laughingasta e un fel de provocare sau cum?

| MankoBreaker a răspuns:

Poti sa... ii "scrii pe facebook", sau sa il urmaresti, sau sa pui pe cineva sa il urmareasca.
[alte idei nu mai am]

| ElenaRy a răspuns:

Haha cea mai stupida intrebare haha. adica' tu si puya...viseaza mai departe haha nu ma pot opri de ris cred ca ai nevoie de un psihiatru xD

| Daniela_8349 a răspuns:

hai nu zau laughing

| punish3r a răspuns:

Buna gluma.ai gandit.o mult?laughing)

| ineigvfyusavfdyuoa a răspuns:

Minti
!