| Aleksutzu a întrebat:

am tot vazut pe T\A despre LADY J cine e ma asta sau asta? straight face

Răspuns Câştigător
| oanyyy a răspuns:

Salut! Lady Jegoasa este o fana infocata de-a lui Justin Biberon care cica declara,, Razboi" la cei care sunt antiJustin.Pe departe, ea umple TPU de intrebari nefolositoare si de paraziti cu fata lui Biberon.Noi vb de ea deoarece cica ne declara razboi noua(cei anti Balerina Biberon)si stii ce a zis intr-un mesaj? Uite asta:
,,Da,imi cade rahatul din c*r si vi-l bag voua in gura pana o sa recunoasteti ca il iubiti pe Justin Bieber al meu!"

Uite, daca te ajuta, iti dau pagina lui Lady Jegoasa sa o vezi http://www.tpu.ro/utilizator/aurw

fundita?

PS:o urasc pe Jegoasa asta!

10 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Este o fana jb, pe care t/a nu o prea agreeaza.in ultimul timp nu a mai pus intrebari despre justin biber,si am lasat-o in pace,sperand sa paraseasca t/a.
multi o vor numi tampita,retardata,ratata etc., dar e doar OBSEDATA de justin biber, si ne innebunea cu intrebari despre el...asta e ladyj.
aaa, si ne jignea cand spuneam ca idolul ei, jb nu este „perfect".

| NOBODY a răspuns:

Nu e un cine, e un ce.e un dildău pierdut de a lui JB

Răspuns utilizator avertizat
| bombănucleară a răspuns:

E cea care a infundat Calea Lactee cu J.B.

| Bizzareq1 a răspuns:

Una

| Afdsa a răspuns:

Se putea sa nu se aduca iar vorba de JB sau LadyJ? straight face

| parizer a răspuns:

O fana nebuna dupa justin bibelou care ne terorizeaza si scuze dar se scrie LadyJ

| DoDo a răspuns:

Pai LADY Javra bineinteles asa numita de mine este o fana infocata Justin Bieber dar ea nu intelege ca el e cu Selena Balena asta`i viata!

| Phaey a răspuns:

Fana Justin Bieber x.x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.tpu.ro/trivia-amuzante/draga-tpu-a-venit-timp ul-sa-recunosc-cine-sunt-in-prima-intrebare-am-intrebat- daca-ma-place-o-fata-deci-sunt-un-baiat/

Întrebări similare