| HappyCandy a întrebat:

Buna ce diete de salabit mi-ati recomanda? (T/A)

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Dimineaţa: bol de lapte cu cereale, jumătate de pâine umplută cu cremwurşti, 2 pahare de ciocolată caldă, un hamburger de pui mare

La prânz: friptură de vită cu cartofi cu smântână, 3 amandinde suculente, o omletă cu şuncă şi o îngheţată cu 250 de calorii

La şcoală: o pungă de pocorn(pentru cine nu ştie, o pungă de popcorn e echivalentul a 5 hamburgeri, vorbesc serios!), o shaorma mare şi o ciocolată.

Seara: o pizza extra-mare cu de toate, un pachet de biscuiţi cu cremă de ciocolată, o pungă de chips-uri şi un bol întreg de piure de cartofi cu ketchup

Am uitat să zic, între mese se recomandă multe lichide: bere, sucuri acidulate şi cafea.

Urmează dieta zilnic. Îţi spun eu, în 2 săptămâni de faci băţ!

8 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Grasime de porc

| Musique a răspuns:

Rabdari prajite si carbuni incinsi

| Criiiiiiiis a răspuns:

Mananca iarba!

| Puţifer a răspuns:

Carne de vită.
ia vezi. eşti gustoasă?

| Työlki a răspuns:

Mananca bomboane pana vomiti...organele.Sa vezi ce slaba ai sa fii, ca un balon dezumflat.

| DeUtZaTa a răspuns:

Pumni in burta e foarte buna scoate grasimea pe gura, suspendarea esti atat de suparat incat nu mai mananci si mancatul de suc esti intr-o lume paralela asa ca acum esti slaba/a.

| BoOoMbOnik a răspuns:

Ca sa slabesti trebuie in primul rand intr-adevar sa ti o dieta si sa mergi la sala. fara sala nu faci nimic. o dieta anume tias recomanda daca ar fi vreuna folositoare. de aceea iti spun: fara paine sucuri prajeli fast food si dulciuri. mananca fiert si multe fructe legume si lactate dar lactatele sa fie slabe in grasime. funda? te rog. mersi.eu am fost la sala si am tinut aceasta asa zisa dieta si am slabit 4 kg in 2 saptamani. succes. funda?

| Avon_8981 a răspuns:

Deci,tu nu esti pe treaba ta.
Cum sa dai raspuns castigator unei persoane care isi bate joc de tine?
Ti se pare o DIETA ceea ce ti-a scris utilizatorul "4EverAndNever"?
Dieta nu inseamna ciocolata calda,hamburger,friptura,amandine,omleta,inghetata,shaorma, ciocolata, pizza si bauturi carbogazoase. happy Daca doresti sa te ajut cu adevarat trimite-mi un mesaj privat:*

Întrebări similare