| BauBauxD a întrebat:

Bunabig grin
I'm new here!big grin

Răspuns Câştigător
| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a răspuns:

Hi (:
Welcome! ^^

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

4 răspunsuri:
| Gandăr a răspuns:

☻Bună, sunt Gummy.
☻Dacă chiar ești nou, o să-ți fac instructajul.
Aici este o comunitate unde cei înregistrați pun întrebări sau dau răspunsuri pentru a-i ajuta pe ceilalți. Nu pune comicuri de rahat sau nu fii pitzipoancă / cocalar, altfel toți te vor jigni. O să vezi că există și astfel de specimene pe TPU. Nu pune la suflet toate răspunsurile dureroase căci altfel toți te vor batjocori.
☻Sunt niște chestii numite funde/fundițe, care te ajută să ai puncte. Punctele sunt pentru rankul tău. Fundele se acordă răspunsurilor care sunt mai adegvate întrebărilor puse de utilizatorul care-ți dă funda. Funda se dă așa : nu-i greu, e-n dreapta fiecărui răspuns. Se acordă DOAR o fundă la o întrebare.
☻ Dacă vrei să ai prieteni, fii popular. Sau dacă vrei să fii prietenul cuiva, doar accesează-i profilul, dând click pe numele acestuia, sau căutându-i numele-n spațiul liber, de acolo de sus de unde scrie ' Comunitate ', acolo poți vizualiza de asemenea rankul fiecăruia.
☻ Poți deveni expert TPU, doar dacă ai multe funde / răspunsuri, răspunsuri folositoare, nu la caterincă ( decât dacă e nevoie ).
☻ Să nu fii foarte serios, fii de asemenea și glumeț, dar nu jignitor. Altfel vei fii suspendat. Sau riști să îți pierzi contul. Adminii ( șefii ), te suspendează dacă vorbești urât.
☻ Ce-nseamnă că te suspendează?
- Păi, pentru o anumită perioadă pe care ei o aleg, nu ai voie să pui întrebări sau să dai răspunsuri.
☻ Voturi.
- În josul răspunsurilor vei observa niște "puncte" care-n dreptul lor scrie : "Folositor", "Amuzant ", "Nefolositor", "Stupid".
Astea sunt voturile. Dacă vrei, poți să votezi răspunsurile.
☻Am uitat să-ți spun, la fiecare răspuns vei primi puncte. Depinde de răspuns.
☻ Pentru alte întrebări, dă-mi un mesaj. Sub poza mea scrie (la profil) 'Trimite un mesaj' și 'Adaugă la prieteni'(aici adaugi prietenii ). Succes!

Dacă crezi că te-am ajutat, dă-mi o fundă! Asta-nseamnă că tu consideri răspunsul meu, unul bun. Gummy.

| LoL a răspuns:

Who cares?

| Me_3490 a răspuns:

Ok. :*
(majuscule)

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Ochei.