| Djony a întrebat:

Buna La Toti, Vreau sa va cer la toti care stiti ceva jocuri de logica, ca sa mai am ce vb cu prietenii/colegii/prietena pentru amuzament si sa mai discutam. spre exemplu cum ar fi :
"Un taxist ducea tatal si fiul la autogara si din neatentie taxistul se pali intr-un stilp... Taxistul si tatal baiatului moare pe loc iar baiatul a fost ranit grav si este dus la spital pentru ai face operatie...Intra medicul chirurg priveste baiatul si spune:
Eu nu pot sa-l operez, el e fiul meu...Atentie...Cine este medicul chirurg?" --desigur raspunsul eu il stiu la asta

As Dori cit Mai Multe
Ms Anticipat Tuturor ~! + Funda

11 răspunsuri:
| lalalalallll a răspuns:

Ai greșeli nenumărate de ortografie!
Cum naiba să "moare" două persoane? Poate "mor", da' nu "moare"!
Și, de când cuvintele "la", "toți", "vreau", "dori", "mai" și "multe" sunt nume? De ce le-ai scris cu literă mare?
Apropo, ușurel cu prescurtările că nu`s permise aici.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Mai am manualul meu de limba si literatura romana din clasa 1 happy
Si vazand ca ai nevoie de el...ti-l imprumut happy

| butterfly3 a răspuns (pentru XxBalonasheeXx):

Buna, uite o chestiebig grin. ce face o femeie in fiecare dimineata si un barbat o singura data in viata? laughing

| Yummi a răspuns (pentru butterfly3):

Habar n-amwaiting

| lalalalallll a răspuns (pentru XxBalonasheeXx):

Putem zice "abecedar" pentru el că-i mic și nu înțelegehappy.

| XxBalonasheeXx a răspuns (pentru lalalalallll):

Ai dreptate happy
Dar totusi...in abecedarul pe care il am, sunt prea putine poze si poate nu o sa inteleaga puppy dog eyes

| Djony explică (pentru lalalalallll):

Man din aestea care i-au la misto an mai vazut` eu in graba scriam. si am zis sa ma ajutati nu sa ma criticati, dc drc scrieti daca nu sunteti la teme abordata de mine? Si nu nu am nevoie de abecedar, hai sall

| Bot a răspuns:

Da la întrebările mele, mi-e lene sa le scriu aici și mi-e cam somn...

| βėan a răspuns:

"taxist"->Taximetrist.
"ei moare"->Ei mor.
Ia-ti prietenii si face-ti o tura la biblioteca, apoi, cumpara o carte de limba romana clasa 1.

| Yummi a răspuns:

Am vazut faza intr-un filmrolling on the floor) medicul` e maicasahappy.

| roxanarooxy a răspuns (pentru Yummi):

Nu mi-ar fi trecut prin cap ideea asta niciodata.hahahahaha