Te dai cumva la mine?
Nu vezi tu din poză ca sînt prea mic pentru prostii...
Sau ești tu așa mai kinky?
Cauta senzatii tari.
Daca spui ca nu voiai sa pui intrebarea la T/A atunci esti un prost. Cum ai vrea sa mai continue specia umana daca femeile nu si-ar pierde virginitatea?
Inițial voiam să pun altă formă, da acu testez terenul, să nu supăr pe regină.
Poftim? Ai zis cumva ca mama lu vecina lu unchisu lu varu lu cosmin(cine-o fi ) cu frasu a carei mama e curva?
Tu citesti mintiile? de unde ai stiut ca vrea sa spun asta.
Pai am venit aseara pe la vecinu pe la geam si am vazut 2 copchii de 13 ani
. Da citesc mintiile. Stiu ca acum imi citesti raspunsul
ghici ce gandesc acum.
Ca deoarece pentru ca ouale sunt pentru caini? A nu. Cred. Da am carne de vita. Hai sa facem gratar. PS: n-am mancat de mult
Se vede...
Si lu m*-ta la fel
oo si apropo daca femeile nu s-ar mai dezvirgina atunci in cati-va zeci de ani omenirea ar disparea de pe fata acestei planete...dar poate ca pana la urma n-ar fi chiar atat de rau sa se intample asta nu?
Nu
Majoritatea femeilor care fac asta, merg pe principiul "dacă o fac înainte de căsătorie, Dumnezeu mă va pedepsi".
Mi se pare o prostie să nu te poţi bucura de partea asta a relaţiei din cauza unui zeu.
Nu ştiu ce a vrut să spună prin "a-ţi pierde minţile". Probabil că ai dori să experimentezi din ce în ce mai mult, dar din moment ce lucrul ăsta se întâmplă cu o singură persoană şi nu cu 20, nu văd care e problema.
Ce caută întrebarea ta la T/A?
Am vrut sa o pun la conversatii, dar am trecut-o la t/a, doar ca am uitat sa pun:pierde mintile, ...intre ghilimele.
Numai prostii te invata
)) Tare curioasa sunt sa aflu ce varsta ai.Virginitatea nu mai face deloc parte din categoria calitatilor.De preferat sa o tratam ca pe o operatie. Odata rezolvata PROBLEMA, organismul devine mult mai eficient.cu masuri de precautie, si contraceptie.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: