| glitchMirror a întrebat:

Mama mi-a spus că să-ți pierzi virginitatea inseamnă să-ți pierzi mințile, și mi-a mai spus ca ea și-a pierdut-o atunci cand s-a maritat cu tata. De ce aleg femeile să-și piarda virginitatea?

Răspuns Câştigător
| skrillex79 a răspuns:

Le place sa traiasca periculos laughing.Si mai ales ca le place.

18 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Să înțeleg că ți-ai pierdut 3 neuroni?

| glitchMirror explică (pentru Musique):

Te dai cumva la mine?
Nu vezi tu din poză ca sînt prea mic pentru prostii...
Sau ești tu așa mai kinky?

| BeastMaster a răspuns:

Cauta senzatii tari.laughing
Daca spui ca nu voiai sa pui intrebarea la T/A atunci esti un prost. Cum ai vrea sa mai continue specia umana daca femeile nu si-ar pierde virginitatea?

| glitchMirror explică (pentru BeastMaster):

Inițial voiam să pun altă formă, da acu testez terenul, să nu supăr pe regină.

| Wolfenstein a răspuns:

Poftim? Ai zis cumva ca mama lu vecina lu unchisu lu varu lu cosmin(cine-o fi ) cu frasu a carei mama e curva?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wolfenstein):

Tu citesti mintiile? de unde ai stiut ca vrea sa spun asta.

| Wolfenstein a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai am venit aseara pe la vecinu pe la geam si am vazut 2 copchii de 13 ani big grin. Da citesc mintiile. Stiu ca acum imi citesti raspunsul

big grin ghici ce gandesc acum.

| Wolfenstein a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca deoarece pentru ca ouale sunt pentru caini? A nu. Cred. Da am carne de vita. Hai sa facem gratar. PS: n-am mancat de mult laughing

laughingSe vede...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pantofii, vacanțe la munte înseamnă bani, bărbatul, capul casei aduce bani, iar nevasta-i cheltuiește. Cred că merită să ne "pierdem mințile".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le place sa fie curvewinking

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru anonim_4396):

Si lu m*-ta la felwinking oo si apropo daca femeile nu s-ar mai dezvirgina atunci in cati-va zeci de ani omenirea ar disparea de pe fata acestei planete...dar poate ca pana la urma n-ar fi chiar atat de rau sa se intample asta nu?raised eyebrows

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea femeilor care fac asta, merg pe principiul "dacă o fac înainte de căsătorie, Dumnezeu mă va pedepsi".
Mi se pare o prostie să nu te poţi bucura de partea asta a relaţiei din cauza unui zeu.
Nu ştiu ce a vrut să spună prin "a-ţi pierde minţile". Probabil că ai dori să experimentezi din ce în ce mai mult, dar din moment ce lucrul ăsta se întâmplă cu o singură persoană şi nu cu 20, nu văd care e problema.

Ce caută întrebarea ta la T/A?

| glitchMirror explică (pentru anonim_4396):

Am vrut sa o pun la conversatii, dar am trecut-o la t/a, doar ca am uitat sa pun:pierde mintile, ...intre ghilimele.

| xBya a răspuns:

Ca sa aiba ce cauta mai incolo.

| Ionela_Surdu_1986 a răspuns:

Numai prostii te invatalaughing)) Tare curioasa sunt sa aflu ce varsta ai.Virginitatea nu mai face deloc parte din categoria calitatilor.De preferat sa o tratam ca pe o operatie. Odata rezolvata PROBLEMA, organismul devine mult mai eficient.cu masuri de precautie, si contraceptie.