| LoL a întrebat:

O prietena m-a invitat la ea dar e o problema... e obsedata de JBcryingcryingcryingcryingcryingcrying Ce scuza pot inventa pentru a nu merge la ea?

t/a

13 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Spune-i și tu.
Am un plan terorist de atacare a unei celebrități... Mare brânză! Și mâine Breaking news la Realitatea:
"JUSTIN BIEBER, UCIS DE O ROMÂNCĂ?"
la care sună o fană jb:
-NU SE POATE, NU SE POATE, MINȚIȚI! DE UN GRUP DE INFRACTORI TERORIȘTI, ROMÂNI! HUĂĂĂĂĂĂĂ!

i did it?

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| Musique a răspuns:

Ma doare burtica, probabil am mancat prea multi carnaciori sad

| LoL explică:

Helooo...T/A

am vazut cateva rasp serioase waiting

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Că ai o jenă!
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Spune-i ca-ti place atat de mult de JB incat nu vrei sa te certi cu ea pe el!

| Yep a răspuns:

Scuze,dar nu sunt lesbi.Plus ca am mai facut infarct odata, nu vreau sa mor in chinuri asa tanara.

| Smerix a răspuns:

1.Spune-i că nu te simţi prea bine...esti ametită şi că nu vrei să vii pe-acolo ca să îi strici petrecerea dacă ţi se va face rău.
2. Spune-i că lui tata/mama/bunica/bunicu etc.i s-a făcut rău şi tu ca o nepoată/fiică iubitoare nu poti să îi lasi.
Nu uita ca la sfârşit să îi spui "Scuze, mă revanşez eu!"
Byee`!

| greenmile00 a răspuns:

Spune-i ca esti ocupata cu un BJ

| BadLuckBryan a răspuns:

Ai laringita JB.si ca se poate transmite.dar probabil va fi mai bucuroasa!laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i că te întâlneşti cu Şto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti gasesti tricoul cu JB broken heart. Cum poti merge la ea fara tricoooooouuuuu? crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Legiuitoarea, te rog nu ne mai ucide cu ''buna'', ''pa, pa.'' cryingcrying
cryingcryingcryingcrying
Scuza: Nu pot imi pare rau trebuie sa merg pe buda am o diaree...

| RodeghieroGiulia a răspuns:

Pai:

-Ai mult de invatat si nu poti merge(ai grija, poate iti cere sa invatati impreuna)

-Este ziua unei prietene si nu poti lipsi

-Trebuie sa mergi la un control(daca te intreaba pentru ce spune ca la spate ca te cam doare spatele)

-Sau adevarul.