| Marynna a întrebat:

Buna seara doamnelor si domnilor, suntem in direct la OTV, sunt prietenul vostru si viitorul presedinte al Romaniei, Dan Diaconescu, si in aceasta seara avem un invitat special, putem spune chiar ciudat, venit din lumea celor drepti. El este nimeni altul decat... Michael Jackson..."Helou Michael! Uat ar iu duing at aur uarld?"
' Hello Dan. I'm looking for a girl called Laura. I know she loves me, and I try to make her a surprize'
"Oh, ochei Michael, bat iu chen schere her"
'I don't try to scare her, she doesn’t think I am dead. But unfortunately I am really dead... But there is a better world.'
" Sori Michael, ai don't andrestend iu.Va rog, cineva, repede, un traducator ca nu inteleg ce zice omul asta, hai, repede pana nu il cheama Dumnezeu inapoi"
EU: Doamnelor si domnilor, luam o scurta pauza de publicitate.Revenim imediat.SENZATIONAL
EU: Gata? Am iesit? Ba ti-am zis sa vorbesti si tu mai pe romaneste! Stii ca eu nu stiu engleza si ma fac de ras, scade rating-ul! Te platesc degeaba?'Scuze dl. Dan, dar nu pot sa ma si prefac ca sunt Michael, si sa ma chinui sa pocesc engleza.Scuze sefu` nu se va mai intampla, incerc sa fac ce imi spuneti dvs'
EU: Nu mai incerci nimic! Esti concediat!
Lucratoare OTV: Intram in 3, 2, 1, suntem in direct
EU: Buna seara din nou telespectatorilor fideli OTV, senzational, Michael Jackson a trebuit sa plece inapoi in Rai, avea concert pentru Sf.Petru si Pavel, dar Michael nu are odihna nici acolo. Dumnezeu il pune in fiecare zi sa ii cante.Asa ca Michael Jackson nu a avut parte de mari schimbari.Singurele schimbari au fost ca, spre deosebire de concertele de pe Pamant, senzational, acolo nu iese nimeni de la concert baut, drogat, sau, senzational, pe targa
EU: Acum, senzational ar trebui sa intru in legatura prin microfon, pardon, senzational, prin unde, cu Michael sa il intreb cand mai vine in studioul OTV
EU: Hellou, Michael, ar iu hiar? "Oh, hello Dan, my friend. i'm on the way to heaven.The Saints are very nervous because I am late"
Oh. ochei, ai anderstand.bat ai uant tu. ce scrie ma acolo pe promter? Sori, ai uant to asc iu uen iu uil come in auar uarld aghein.
MJ: Oh.Sorry,I don't know, but I am sure that I will come again
MJ: Now I have to go
MJ: Good Night!
EU: Ce ziceti ma? Ce inseamna GOOD NIGHT? I
EU: In ce limba e asta? ce e aia 2 de O? p
Lucratoare la OTV: Suntem in direct!
EU: Ma scuzari doamnelor si domnilor, dar, senzational, dupa ce am stat 4 zile la inchisoare, parca nu mai cunosc engleza asta.
EU: Aoleu! S-a facut 2 dimineata! e ziua lu` mamica.Doamnelor si domnilor c
EU: imi pare rau ca trebuie sa terminam asa de repede aceasta interesanta emisiune, dar, senzational, nu i-am luat cadou lu` mamica. oare o mai fi deschis la REAL acum? Domnu` Dan nu mai faceti reclama, ca
ne amendeaza CNA-ul
EU: Oh, sunt asa de obosit, incat, senzational, delirez, si s-ar putea sa delirez si in reluare
EU: asa ca, va urez, senzational, o noapte cat mai furtunoasa, pardon, frumoasa
EU: la revedere

CE PARERE AVETI?laughing SPER SA INTELEGETI ENGLEZA POCITAlaughing am incercat sa arat ca DD nu stie sa pronunte in englezalaughing

13 răspunsuri:
| AnaBlackVampire a răspuns:

Imi place ...foarte fain!big grin

| Marynna explică:

Dan diaconescu direct? bineinteleslaughing in fiecare seara

| Pho3nix a răspuns:

Saluta-l pe Michael din partea mea.

| Orannginna a răspuns:

Foarte tare laughing

Ce ciudat e sa citesti cuvintele alea scrise asa! rolling on the floor

| xNirvana a răspuns:

Esti preaa tare big grin
bravoo

| thealchemist a răspuns:

Funny

| al3xxandra a răspuns:

Esti prea tare.si in direct si in reluare.senzational!laughing bravo mah. esti tare

| Glamour612 a răspuns:

Senzationallove struckEsti foarte tare fratelove struck laughingatat in direct cat si in reluarebatting eyelashes))laughing

| andrei a răspuns:

Fainlaughing))
rolling on the floor)
totusi mai este emisiunea aia?

| madycumada a răspuns:

Dalaughing Interesantthinking
Pe Madalina nu o aveti ca invitata? Asa domnul Diaconescu nu va mai trebuii sa vorbeasc engleza, poate ii va fi mai usor ( ceea ce nu cred, nici macar romana nu o vorbeste bine ). Pacat ca Michael a trebuit sa plecesad vroiam si eu un autograf. off sigh Alta data!winking

| Georgix a răspuns:

laughing tare laughing

Senzational, in direct si in exclusivitatelaughing

| Gabitza a răspuns:

Prea tare laughing

| purex a răspuns:

Senzational laughing cat imi place love struck