anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, dragi membrii TPU!
În fine. Nu este chiar așa de bună!
Vreau să vă anunț că deja stupizii s-au adunat grămezi iar întrebările raportate - 5! Caracter irelevant - NU! Limbaj nepotrivit - NU! Ce s-a întâmplat nu știu. Aici, într-o întrebare, am scris răspunsul în versuri, versuri destul de drăguțe. Stupid - 7. Nu știu ce se întâmplă cu TPU! A luat-o razna?! straight faceÎn fine.
Cu greu vă anunț că voi părăsi TPU. Poate voi face alt cont, unde nu voi pune decât întrebări necesare! Sau voi face comicuri. -Acel cont îl vor ști doar prietenii! -. Dar, nu voi mai răspunde în acest fel, cum răspundeam până acum. Sau poate îl voi părăsi temporar! Mă voi mai gândi. Ei, mi-am făcut prieteni aici! Dușmani în nici un caz! Dar nu vreau să intru în amănunte! Pentru acei oameni, prietenii mei, vorbim pe yahoo! Cine dorește să îmi spună ceva, luați id. ul meu - bubb. tanyy00. Deci, poate ne vom mai scrie! Dar, momentan -- La Revedere, TPU!

5 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Din tt ce ai scris am inteles doar "La revedere TPU!"
ok
pa, pa

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Şi acum, zi-mi şi mie ce ar trebui să fac? Să te implor să nu pleci, să plâng că ai postat întrebarea asta, sau să-mi pun numele :,, taniteimplorsărămâidacănuplâng"?
P.S.Nu m-ai impresionat deloc, ceva mai emoţionant dacă se poate.
Numai bine!

pa, pa.

| elasexygagica a răspuns:

Dupa cum i-am spus si celeilalte presupuse victime a acestei mari dezamagiri: Log out este chiar in stanga ta, scris cu portocaliu, drum bun si cale batuta:-H

| Oana4340 a răspuns:

Asa si? Vrei sa iti plangem de mila? Sa te rugam sa ramai? Cu sau fara tine TPU va fi acelasi!

pa wave

| Hibriiiid a răspuns:

Asa si?! deja ma enervati, si care'i faza frate daca plecati?! doamne.cred ca incep sa plang ca pleci SI tu.:-