Am căzut în WC-ul bunicilor, la ţară.-_-
Eram mic, nu-mi puteam ţine echilibrul prea bine şi gaura era cam mare.Anyway,bunica a râs vreo 5 minute încontinuu când m-a vazut, apoi m-a ajutat să ies şi m-a trimis să fac baie. D:
Un amic a pățit la fel, și a sărit în râu apoi.Am răs de m-au durut fălcile.
It's such a shitty story...-_-
Am cazut dintr-un copac cu tot cu creanga.Langa acel copac era un capac de canal din piatra, masiv, iar in jurul lui era pamant, iarba etc.Ironia sortii fiind si ea prezenta, creanga s-a plictisit sa mai stea in copac si am cazut si eu cu ea, aterizand cu spatele exact pe acel capac.Am avut orgasm instanteneu iti dai seama.
Crede-mă,știu cum e!
Codru e frate cu românu: e bun de toaletă,de casă, de material prim pentru coșciug, de motiv pentru a avea nevoie de coșciug...
Ehe, si inca cate... ![]()
Shit happens, scuze pentru vorbitul haotic din primul raspuns, dar matematica + oboseala = love
Ca răspuns la avatarul tău: Eu mă rad, dude.
Si el se rade, de ce zici asta? Haaiii stiu ca-ti place tricoiul meu
.
Yeah yeah sure sure.
Nu trebuie sa-mi multumesti
.
Că tot vă spuneţi păţaniile, eu odată am încercat să mă caţăr pe o bară şi aveam palmele transpirate...asfaltu are gust rău.
Vorba lu' ViezurE.''ca ne tot spunem păţaniile''.şi eu am descoperit ce gust avea asfaltul când făceam nu ştiu ce mişcare pe role...e şi filmată căzătura si pusă pe fb. epic fail.*işi aminteşte gustul asfaltului*
Pai,eram la un market sa cumpar de alea,alea si cand dau sa ies din magazin, paf, ma izbesc ca o musca de geamul usii.Normal ca toate cumparaturile erau pe jos si eu la fel, caseritele se cacau pe ele de ras...
Cel mai stupid accident a fost atunci cand am incercat sa merg cu rolele pe o bara din fata blocului care era la aproximativ 2 metri de sol.
Intrebarea nu este cum am ajuns cu bicicleta acolo, intrebarea este cum a ramas bicicleta suspendata de bara si eu am ajuns pe jos. (nu a fost asa de rau cum suna pentru ca pe jos era iarba si la bara se ajungea destul de usor de pe acoperisul unei centrale vechi)
Role...bicicletă...interesting.
Eram cu rolele pe bicicleta.
Exprimarea mea lasa de dorit.
E mai credibil daca dau vina pe tastatura sau inventez o boala gen dislexie?
WhiteWolf7 întreabă:
LisaJulie întreabă: