| NoNameJunior a întrebat:

stiti bancuri? incep eu:
1-Tatal catre fiu:
-fiule du-te si uda florile!
-dar tata, ploua afara,
-nu-i nimic.iti iei umbrela.
2-semnele de punctuatie dau petrecere dar nu vor sa il invite si pe punct. punct isi ia inima in dinti si pleaca la petrecere.la usa, bodyguarzi spece si shift il intreaba:
-cine esti tu, ma?
-sunt steluta. dar m-am dat cu gel...
3-un barbat la doctor. dupa operatie, doctorul vine si ii spune:
-domnule, am o veste buna si o veste proasta.cu care sa incep?
-cu cea proasta!
-pai, va trebui sa va amputam piciorul.
-of Doamne! si vestea buna?
-a intrat fiul meu la facultate...
voi stiti bancuri? dar nu cu cuvinte obscene va rog. dau funda la cele mai amuzante!

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

1. Moş Nicolae stă în seara de Ajun în faţa lui Bulă. Îi arată cu degetul şi îi spune:
- Ai fost cuminte anul acesta?
La care Bulă:
- Tată, moşul ăsta mă ameninţă! Sună avocatul!
trimite unui prieten | (amino21) | (371 voturi)

2. Bulă completează o fişă personală pentru angajare. La data naşterii trece 15 august.
- În ce an? întreabă funcţionara de la oficiul forţelor de muncă.
- În fiecare an!
trimite unui prieten | (amino21) | (207 voturi)

3. - Bulă, ce este whisky-ul?
- Whisky-ul este băutura pe care alegătorii o beau prin reprezentanţii lor din parlament.
trimite unui prieten | (samsi) | (66 voturi)

4. Un general inspectează plutonul lui Bulă. Ajunge la acesta, îl bate prietenos pe umăr şi zice:
- Cum îţi merge, fiul meu?
La care Bulă radios:
- Ce bine că am dat de tine, tată, mama te caută de ani şi ani...
trimite unui prieten | (samsi) | (106 voturi)

5. - Bulă, care este cea mai urîtă soartă a unui cîine?
- Băsescu.

1. Alinuţa era oarbă din naştere. Într-o zi, mama ei îi dădu o cremă şi îi spuse:
- Dă-te cu asta ca să poţi vedea.
- Mamă, mamă, nu merge!
- Alinuţa, ai uitat că azi e 1 aprilie?
trimite unui prieten | (samsi) | (170 voturi)

2. Alinuţ şi Alinuţa mergeau pe un pod. Podul s-a rupt şi Alinuţ a căzut şi a murit. Alinuţa a fost mai norocoasă: s-a prins cu ochiu' d-un cui.
trimite unui prieten | (samsi) | (419 voturi)

3. - Alo, Alinuţa e acasă?
- Da... e acasă azi şi mîine, că poimîine o îngropăm...

1. Ardeleanul se întoarce de la spitalul unde bunica familiei fusese internată în stare gravă.
- Ei, care-i baiul? îl întreabă cei de-acasă, nerăbdători să afle veştile.
- No, bine, răspunde ardeleanul. Doctorii spun că a ieşit din criză...
- Asta-i fain! exclamă cineva din familie.
-... şi a intrat în comă. Ce-o fi asta numai doctorii ştiu.

2. Doi ardeleni pe marginea unei străzi. Unul zice:
- Vrei să-ţi arăt că eu pot trece strada asta în 10 minute.
- Dar ce, mă, eşti fulger?
http://www.bancuri.net/bancuri/
Pa,pa!

4 răspunsuri:
| Prunela a răspuns:

Draguta mea google nu are data de expirare

| LoStEyEs a răspuns:

-Sotia mea este o ticaloasa.
-Pai divorteaza!
-Nu pot. Mi-a salvat viata.
-Cum?
-Mi-a pus arma la frunte si mi-a spus: sau te casatoresti cu mine, sau te impusc!

"- Mai vecine, sunt obosit-mort!
- Da' ce-ai patit?
- S-a luat unu' de sora-mea si statea cam la 10 km si m-am dus PE JOS sa-l bat.
- Aoleu, si te-ai intors tot pe jos?!
- Nu, cu salvarea!"

Un barbat se prezina la doctor (care din intamplare era o doctorita).
- Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce problema aveti.
- Pai cred ca mai bine v-as arata.
Isi da jos pantalonii si... ce sa vezi? De departe cea mai mica "problema" care a vazut-o doctorita vreodata. Aceasta incepe imediat sa rada de nu mai poate... cu greu reuseste sa se potoleasca:
- Vai, imi cer scuze, nu stiu ce m-a apucat. Promit ca nu se va mai repeta. Acum va rog sa-mi spuneti ce problema aveti?
- E umflata!

O batranica statea in parc pe un balansoar cu motanul ei Gicuta in brate.
La un moment dat apare zana cea buna
-Pentru ca ai fost o femeie cumsecade in toata viata ta o sa-ti indeplinesc 3 dorinte!
Sta batranica si se gandeste.
-Vreau sa ma faci ce-a mai bogata femeie din lume!
... Da zana cu bata magica.ii transforma batranicei casa in palat si o umple de bani!
-Vreau sa ma faci tanara si frumoasa!
Zis si facut o transforma in cea mai frumoasa femeie din lume.
Sta batrana si se gandeste si la ultima dorinta.la care ii zice zanei:
-Vreau sa il transformi pe Gicuta in cel mai frumos barbat de pe lume!
Isi face zana treaba dupa care dispare. Batrana si Gicuta stau cateva si se privesc in ochi la care Gicuta:
-E ca iti pare rau ca m-ai eutanasiat! Ver mais

Bula este la scoala. Invatatoarea le spune copiilor sa dea exemplu de substantive comune comestibile:
- Ion, zi un substantiv comestibil.
- Paine.
- Bravo Ion, zece.
- Maria zi un substantiv comestibil.
... - Cartof
- Bravo, 10.
In sfarsit vine randul si lui bula:
- Lampa.
- Bula, tu esti tampit? pe cine ai vazut tu ca mananca lampa?
- Pai aseara tata i-a zis mamei: `stinge lampa si ia-o-n gura`. ~

Un roman ajuns in Franta, isi ia petit dejuner(paine,unt,marmelada, croissant), cand un francez, mestecandu-sinelipsita sa guma, se aseaza linga el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru francezul il apostrofeaza:-Voi painea o mancati toata? Romanul prost dispus:-Evident.Francezul facand un balon cu guma:-Noi nu. Noi in Franta mancam doar miezul, coaja o adunam intr-untomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem inRomania.Romanul pastreaza tacerea.Francezul insista:-Voi puneti marmelada pe paine? -Evident.Francezul intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:-Noi nu.In Franta, la micul dejun, noi mincam fructe proaspete, darpunem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facemmarmelada si o vindem in Romania. Atunci romanul intreba:-Voi francezii faceti sex?-Binenteles, raspunde francezul cu un zimbet imens.-Si ce faceti cu prezervativele folosite, continua sa intrebe romanul.-Le aruncam, binenteles-Noi nu, continua romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem inFranta.

O gaina "produce" un ou de jumatate de kg. Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina:
- Cum ati reusit performanta?
Gaina:
- Secret de familie
- Planuri de viitor?
... Gaina:
- Sa fac un ou de 1 kg.
Il iau in blitzuri si pe cocos:
- Cum ati reusit performanta?
Cocosul:
- Secret de familie.
- Planuri de viitor?
Cocosul:
- Sa-i sparg fata strutzului!

Preotul cartierului ajunge la o petrecere cu gandul de a opri destrabalarea enoriasilor sai. Dupa ce a sunat insistent la usa, ii deschide in cele din urma stapanul casei. Preotul ii spune: „Am auzit ca aveti o petrecere mai deocheata si va rog sa o opriti. Un adevarat credincios... " „Nu este nimic deocheat"- il intrerupe gazda. „Este doar un simplu joc de ghicit. Fiecare femeie este legata la ochi si trebuie sa identifice barbatii din camera doar prin atingerea organelor genitale ale acestora. Parinte, mai bine hai sa participi si tu, pentru ca deja pana acum ti-a fost pronuntat numele de opt ori!

Erau două statui pe o alee într-un parc, aşezate una în faţa celeilalte. Una reprezenta un bărbat, iar alta o femeie, ambele… nuduri.
Coboară un înger, le atinge iar statuile prind viaţă. Apoi îngerul le zice:
- Drept răsplată că aţi îndurat 100 de ani frigul şi arşiţa fără să vă plângeţi, aveţi 15 minute ca să faceţi ce vreţi voi.
Se duc ei într-un tufiş şi încep să se audă chicoteli. Se întorc înapoi după 15 minute, dar îngerul le zice:
- M-am gândit să vă mai dau încă 15 minute.
Una dintre statui îi zice celeilalte:
- De data asta facem invers, ţii tu porumbelul şi mă cac eu pe el!

O gasca de soldati stateau la masa. Bula vrea sa mearga la baie ( nevoi personale ).Ca sa nu ii ia ceilalti mancarea scuipa in farfurie si lasa un bilet linga farfurie pe care scria: "Am scuipat in farfurie". Cand se intoarce Bula de la buda gaseste completarea: "…si noi".

Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VÂNATOAREA, femeia a descoperit VÂNATOAREA si a inventat BLANURILE Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA, femeia a descoperit PICTURA si a inventat MACHIAJUL Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA, femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BÂRFA Barbatul a descoperit JOCURILE si a inventat JOCUL DE CARTI, femeia a descoperit JOCUL DE CARTI si a inventat DATUL ÎN CARTI Barbatul a descoperit AGRICULTURA si a inventat MÂNCAREA, femeia a descoperit MÂNCAREA si a inventat DIETA Barbatul a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL, femeia a descoperit SEXUL si a inventat DURERILE DE CAP Barbatul a descoperit COMERTUL si a inventat BANII, femeia a descoperit BANII... si s-a DUS NAIBII TOTUL!

Bulă la ora de anatomie. ÎnvăţătoareasickBulă ce-i ăla penis?- Nu ştiu doamna profesoară!- Păi, să te duci acasă să întrebi pe ai tăi şi mâine să-mi dai răspunsul.Se duce Bulă acasă şi o întreabă pe maică-sa:... - Nu ştiu Bulă, întreabă-l pe tata.- Tata ce-i ăla penis?- Ce vezi tu că-i pe masă, ăla îi penis.Vede Bulă pe masă o lămâie, o pune-n buzunar şi se duce la şcoală. La şcoală profa îl întreabă. Da Bulă facesickSă v-o arăt?- Nu mai Bulă, lasă, după ore... După ore profa îi zicesickArat-o mai Bulă.- Păi ştiţi doamna profesoară i s-a făcut rău colegei mele de bancă şi i-am dat s-o suga big grin.

Tare, nu?winking Cel mai tare e cu ala din Franta tongue

| SnowWw a răspuns:

Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada), cand un
francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?"
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta