Nu duda, avem un grad prea ridicat de prostie!
Si totusi, in caz ca vin avem melodiile lui Giastin cu care facem totul bucati si comicurile super a lui Iustinell care o sa faca sa le cada ochii.
Si/tu/ai/vazut/?/cred/ca/amandoi/am/vazut/:O/iti vine sa crezi/?/eu/cred/ca/e/adevarat/ca/altfel/nu/zicea/la/tv/!/
Daaaa, toti cei de aici care au raspuns nu, sunt extraterestri, nuuu m.au prins si pe mine tu fugi cat mai ai tiiiim...
Sigur ca da.pe mine ma va lua primul pentru a le face temele la engleza si sa le fac un teren de fotbal din pietre.pa pa.au venit sa ma ia
Am tot da-mi id-ul de mess stiu toata tehnologia lor eu cred in ei orice e posibil in acest univers! Soc steaua dupa care s-au calauzit magii la Iisus Hristos era un ozn! Explicatie: Daca era o stea nu ar fi putut sa stea pe loc.
Hai sa iti zic ceva despre tehnologia lor! Ei sunt ca liliecii nu folosesc ochii ca sa vada si gura ca sa comunice ci prin unde sonore!
Da, peste 2 saptamani ne vom intalni pe pluto taind iarba cu foarfecuta pentru extraterestrii. Beep. Acest mesaj se va autodistruge in 20 de secunde. Beeep
LisaJulie întreabă: