Eu ori ascult muzica, ori barfesc cu colega de banca ori am un prilej sa imi invat la ora urmatoare. dar deocamdata nu s-au intamplat prea multe "incidente" d'astea. de obicei profi vin la ore.
Ei la mine in clasa e linistye relativ cand nu vin profesori la ora si se intampla cam des
Vorbesc cu colegul de banca, mazgalesc o foaie, ma uit pe geam, pe pereti, rad, casc etc.
As asculta muzica Enyei in casti ca sa ma relaxez...de la atata zgomot(de la ceilalti colegi).
Pai...
am face panarama![]()
noi fetele am face un straptese![]()
cum a fost azi
. bine ca n-a fost diriga
asa
baietii s-ar uita la noi ne-ar da palme cum e acum moda sau hai cu pup, gagica, baby chesti porcoase
noi am dansa, ne aducem mp3
panarama![]()
serios asa facem. mai ales in clasa avem o banca paradita saraca.aia de a opta cine stie ce or fi facut in ea![]()
ma rogggg...ne leganam pe banca aia saraca. baieti ar zice vai ce pitzipoance
dam un party beton fara mancare![]()
eu cu 3 fete ne mascaream ca suntem din astea pitzi si ne suiampe banci. baietilor le curgea saliva pe jos cand ne vedeau![]()
si multe alte chestii
)))
maine iar facem streaptese pe banci
pe bune nu facem streaptese doar dansam
panarama frate, panarama![]()
miky
La mine in clasa a lipsit profesorul 10 minute si totul era vraiste. iti dai seama ce ar fi intr-o zi...
As vorbi cu colegele, as asculta muzica,,,, si cam atat!
oricum chestiile astea le fac si daca e profesorul in clasa!
Pffoooa la mine in clasa e dezastru ![]()
Deci cam de mult eori nu vine profii si noi facem cam asa :
1. Aruncam cu penare si dam la altii in cap cu ele
2. jucam adevar si provocare
3.asculktam muzica
3.radem de domn LITRA [ sau domn flocea o. o ]
4. tipam cat ne tin plamanii
5. fugim la aia care au sportuls i jucam cu ei fotbal si noi fetele facem galerie ca desperatele
6.ne batem joc de o fata [ o tragem de sutien o udam ii puneam odata hartiii inbakerools si ea a mancat hartiile ]
7. se bat baietii uneori
7.ne alergam prin clasa
8. unii deseneaza
9.altii isi fac temele
10. Ne batem cu cornuri si cu laptele [ da, da, si cu laptele ]
11. mai e un pek si ne arunakm de la etaj
Si multe altele si acum serios noi asta facem ![]()
Cel putin jumate din clasa asta face ca in rest multiu sunt din astia care prefera sa-si faca temel sa deseneze si sa stea cuminti ca nu cumva sa vina derectorul si sai prinda cum face de obikei cu noi ![]()
Anonimul Iunie
Ca de obicei cand se intampla asta, las ca muzica sa-mi rasune in urechi in timp ce cugetez la anumite lucruri.
Nai idee... poze. filmuletse cu colegii nostri care fac panarama. fugareala prin clasa. barfe
jocuri
muzica
. stam si radem de colegii nostri care se duc la alte clase intentionat sa ceara creta chiar daca avem din plin si nu e profu in clasa si nimeresc exact cu diriga sau cu directoarea
). mai ales profa de chimie.intarzie o gramaadaa! si.panarama ce sa mai.
LisaJulie întreabă: