| selysol a întrebat:

Buna >TPU: de ce v-ar fi cel mai frica sa gasiti in camera? eu m-as speria rau de fuego, de guta cantand de un cadavru si bunicamea goalarolling on the floor astept raspunsurile voastre dau >>funda::

Răspuns Câştigător
| RobbiHH a răspuns:

De un om purtand o masca dinaia de monstru pe cap si de un manelist cantand gol laughing

32 răspunsuri:
| selysol explică (pentru RobbiHH):

Tare aia cu manelistu gol si mie mi-ar fi fricalaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face atac de cord daca as intra in camera si as vedea pe cineva ca imi face curatenie.

| AikkoxD a răspuns (pentru anonim_4396):

Idem.

| Alyra a răspuns:

Eu...sper să nu te găsesc ope tine puppy dog eyes

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Pisica mea facand ioga, atarnari de clante, cainele meu sa faca flotari, ata sa taie lemne in casa si sora mea cantand manele

| unu111cool a răspuns:

De supa la plic

| Ovidiu11 a răspuns:

Mi-ar fi frica sa gasesc in camera carti.

| selysol explică (pentru Alyra):

Relaxstraight face ca nu vin in camera NECUNOSCUTILOR! wtf?

de fapt pentru tine fac o exceptie! iti fac o surpriza maine-seara! vezi ca vin cu caramida futurista!

| Alyra a răspuns (pentru selysol):

Dar...te cunosc.

Serios? ma flatezi i-a zi in ce oras stau?smug

Stiam ca te las fara cuvinte mai bine nu postai propozitialaughing

Stai aşa... eşti fată?

| Urpaniel a răspuns:

Adică nu e normal să ai cadavre prin casă? Mi-e cam lene sa-i arunc după ce-i ucid...

| selysol explică (pentru Urpaniel):

laughing ce curaj!

| iKeel a răspuns:

Eu am pe lângă mine vreo cinci sute patruşdouă dă' cadavre şi patru mii dă cadavre vii.

laughinglaughing tu ce crezi? sunt fata da sau ba?

| selysol explică (pentru iKeel):

Ma mir unde incap atateastraight face

| iKeel a răspuns (pentru selysol):

Păi sunt furnici.

Acum am inteleslaughing cadavre din alea si eu amstraight face

Dar am şi oameni morţi.

Da suntem la trivia/amuzante laughing si tot aici te dau la copoi sa te puna in lagarul glumetilorlaughingwinking

Păi tu ţi-ai dat seama că glumeam?

Da cum sa nu smug esti cam sadic/a in glumele tale.straight face e totul in regula?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un profesor nail biting

| Șâret a răspuns:

Fuego te-ar speria? Pentru că la mine ar avea efectul inverrrs, if you know what i mean. smug

Păi eşti.thinking

| Frostly a răspuns:

Andy Sixx cantand manele m-ar face sa ma impusc cu revolveru lu` tata xD

| Giuvaer a răspuns:

Permitemi sa-ti raspund prin 2 intrebari:
1.ce aveti toti cu fuego ala? ce e asa amuzant la el? ce e de ras? ce va casunat pe el? ce? serios peste tot vad numai dume proaste in legatura cu el..gastiva si voi un subiect mai spumos.
2.cu manelele ce aveti? nu va obliga nimeni sa le ascultati dar totusi o duceti prea departe cu vrajba asta. parca sunteti toti din categoria aia "urasc manelele pe fuego si pe justin bieber" daca stau sa ma gandesc nici macar nua veti vreun motiv intemeiat sa detestati asa tare cele enumerate mai sus...

si ca sa iti raspund la intrebare, probabil ca mar speria sa NU mai gasesc nimic in camera.=)

| selysol explică (pentru Giuvaer):

Nu stiu ce au altii cu fuego dar mie nu imi place si crede-ma nu as vrea sa il gasesc in camera mea in legatura cu manelele nu imi plac nu le suport nu am treaba cu altii ce asculta dar asta e parerea mea si nu il urasc pe justin bieber doar manelele si pe fuego si motivul pentru care le detest e simplu : 1. nu imi plac manelele nu e stilul meu de muzica iar fuego e un cantaret oarecare care imi displace alte nelamuriri mai ai?