Ei bine, sincer nu pot alege o singura culoare deoarece nu sunt 100% acea culoare
am cate un pic din mai multe culori :
de la culoarea roshie pot spune ca am entuziasmul, sunt si o persoana activa [dar nu de la 7 dimineata ![]()
]
am si un pic din galben gelozia in sensul ^norocului^[de ex. daca vad la o persoana ca are ceva care´mi place si nu e de cumparat sau se castiga foarte greu...ca prietenii adevaratzi---sau norocul prostului
--->daca o pers mai inteligenta incearca sa´l contrazica in fata altei persoane spnand adevarul nupre are shanse ca tot protu´ castiga
MOV :X
maroul... mmm... semnifica maturitate care o am si eu in anumite cazuri, dar in general ma duc spre portocaliu fara a´mi da seama de multe ori
as putea spune ca am si un pic de negru in universul meu colorat [viata nu e mereu asa cum ne´o dorim, sa fie numai in roz ca´n vise ![]()
] ei bine conteaza si ce fel de mister, acesta putand fi si negativ si pozitiv, dar si misterul din noi care nu ni´l putem dezvalui sau cel care dorim sa asundem lucruri de altzZi
singura nu ma pot defini in totalitate, si nu cred ca altzZi pot
pentru a putea fi definit in totalitate iti trebuie si ajutorr prietenilor apropiati
cred ca prietenii mei sigur m´ar descrie ca o persoana destul de vesela, de optimista
[portocaliu]
pe tine ce culoare te poate reprezenta?¿
Nu pot sa aleg doar o culoare din cele de mai sus; pentru mine ar fi o combinatie intre rosu, albastru si mov. Insa negrul este (non)culoarea mea preferata, dar totusi n-as caracteriza-o cum ai scris tu. Numai bine
Verdele - se spune ca este culoarea castigului financiar, iar cine il poarta e inclinata sa ia initiative efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta si totodata exprima concentrare, siguranta, introspectie.
Verdele - se spune ca este culoarea castigului financiar, iar cine il poarta e inclinata sa ia initiative efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta si totodata exprima concentrare, siguranta, introspectie.
Buna TPU! Hai sa ne distram putin.Alegeti culoarea ...blabla
nu prea m-am distrat
Albastrul- este culoarea intelectualului si simbolul unei iubiri ascunse, albastrul insemnand calm si reverie, liniste interioara, seriozitate.
Ce-am mai râs...
Căcăniu în cercuri cu picăţele movalii în dungi verzi cu reflexii negre.
Movul si albastru sunt culorile mele preferate si ma descriu perfect din ce ai zis tu
*Copy, Paste*
Negrul - are un impact negativ asupra persoanei si semnifica confuzie, nehotarare, durere, despartire.
Movul - movul este este culoarea indiferentei.
(:
Eu zic negru dat ce scrie acolo e o tampeni
nu m-am distrat daca nu movul si ce zici acolo
Portocaliul ma caracterizeaza! Eu intodeauna am chef sa rad si sa ma distrez!
LisaJulie întreabă: