| Just4love a întrebat:

Hai sa ne distram putin.Alegeti culoarea care va reprezinta.
Rosul- simbolizeaza sensibilitea observatorului, este culoare foarte puternica si reprezinta culoarea pasiunii, caldura, foc, entuziasm si agresiune. Culoare rosu este specifica tipului activ, autonom, locomotor, competitiv, operativ.

Rozul -semnifica culoarea dragostei si este totodata cea mai romantica si afectiva culoare, culoarea sexualitatii.

Verdele - se spune ca este culoarea castigului financiar, iar cine il poarta e inclinata sa ia initiative efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta si totodata exprima concentrare, siguranta, introspectie.

Albastrul- este culoarea intelectualului si simbolul unei iubiri ascunse, albastrul insemnand calm si reverie, liniste interioara, seriozitate.

Galbenul -este o simbolul geloziei si se potriveste persoanelor vigilente.

Albul - este culoarea puritatii si simbolizeaza vindecare, purificare, nou, neatins, calm, sinceritate.

Negrul - are un impact negativ asupra persoanei si semnifica confuzie, nehotarare, durere, despartire.

Movul - movul este este culoarea indiferentei.

Griul - este simbolul puterii si stabilitatii financiare.

Maroul-semnifica maturitate si sinceritate.

Portocaliul- se spune ca este culoarea fericirii care ne duce cu gandul la optimism si veselie.
alb-puritate
negrul-mister
fundita la cel mai frumos raspuns!

Răspuns Câştigător
| DozaDeVise a răspuns:

Ei bine, sincer nu pot alege o singura culoare deoarece nu sunt 100% acea culoare

am cate un pic din mai multe culori :

de la culoarea roshie pot spune ca am entuziasmul, sunt si o persoana activa [dar nu de la 7 dimineata laughingwinking]

am si un pic din galben gelozia in sensul ^norocului^[de ex. daca vad la o persoana ca are ceva care´mi place si nu e de cumparat sau se castiga foarte greu...ca prietenii adevaratzi---sau norocul prostului laughing--->daca o pers mai inteligenta incearca sa´l contrazica in fata altei persoane spnand adevarul nupre are shanse ca tot protu´ castiga sad MOV :X

maroul... mmm... semnifica maturitate care o am si eu in anumite cazuri, dar in general ma duc spre portocaliu fara a´mi da seama de multe ori

as putea spune ca am si un pic de negru in universul meu colorat [viata nu e mereu asa cum ne´o dorim, sa fie numai in roz ca´n vise sadbatting eyelashes] ei bine conteaza si ce fel de mister, acesta putand fi si negativ si pozitiv, dar si misterul din noi care nu ni´l putem dezvalui sau cel care dorim sa asundem lucruri de altzZi

singura nu ma pot defini in totalitate, si nu cred ca altzZi pot

pentru a putea fi definit in totalitate iti trebuie si ajutorr prietenilor apropiati

cred ca prietenii mei sigur m´ar descrie ca o persoana destul de vesela, de optimista laughing happy [portocaliu]

pe tine ce culoare te poate reprezenta?¿

27 răspunsuri:
| blackwidow a răspuns:

Nu pot sa aleg doar o culoare din cele de mai sus; pentru mine ar fi o combinatie intre rosu, albastru si mov. Insa negrul este (non)culoarea mea preferata, dar totusi n-as caracteriza-o cum ai scris tu. Numai bine

| chelie91ptm a răspuns:

Alb

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Verde rosu negru violet...albastru...culorile mele preferate

| piticot14 a răspuns:

Rozulbatting eyelashes

| PeStraziGoale a răspuns:

Verdele - se spune ca este culoarea castigului financiar, iar cine il poarta e inclinata sa ia initiative efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta si totodata exprima concentrare, siguranta, introspectie.

| Popik a răspuns:

Cacaniul ce simbolizeaza?

| Alex1999_9912 a răspuns:

| lalabell a răspuns:

Roz cu negru

| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Albastrul

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Buna TPU! Hai sa ne distram putin.Alegeti culoarea ...blabla
nu prea m-am distrat sad

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Albastrul- este culoarea intelectualului si simbolul unei iubiri ascunse, albastrul insemnand calm si reverie, liniste interioara, seriozitate.

| Deny1333 a răspuns:

Ce-am mai râs...
Căcăniu în cercuri cu picăţele movalii în dungi verzi cu reflexii negre.

| EuDoarEu_4521 a răspuns:

Eu as prefera roz, mov si verde :X

| VacutzaRoscata a răspuns:

Movul si albastru sunt culorile mele preferate si ma descriu perfect din ce ai zis tu

| UnBaiatPeNumesergiu a răspuns:

Rosu,galben,verde

| WhiteWolf7 a răspuns:

Rosu si negru, da negru nu e tocmai bine caracterizat in descrierea ta.

Răspuns utilizator avertizat
| Gandăr a răspuns:

*Copy, Paste*

Negrul - are un impact negativ asupra persoanei si semnifica confuzie, nehotarare, durere, despartire.

Movul - movul este este culoarea indiferentei.

(:

| gzbtch a răspuns:

Verde.

| xBlueEyes a răspuns:

Albastru; Portocaliu; Alb; Maroul; Galbenul si Verdele.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Negru...si e cam adevarat ce scrie acolo.

| Iisusa a răspuns:

Aaah ce m-am mai distrat straight face

| CautNume a răspuns:

Eu zic negru dat ce scrie acolo e o tampeni
nu m-am distrat daca nu movul si ce zici acolo

| CautNume a răspuns:

Si cea care ma reprezinta... mister va las pe voilaughing dar ce cauta asta la T/A?

Răspuns utilizator avertizat
| Thevampirediariesfan a răspuns:

Portocaliul ma caracterizeaza! Eu intodeauna am chef sa rad si sa ma distrez!

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Movstraight face categoric, mov tongue