Bună.
Nu oferi tu fundița, ci site-ul, nu mai amenința cu ea!
Faci cum vrei, nu te ține nimeni cu forța aici.
Pa, pa.
Hai sa plangem putin
*moment de reculegere*
P.S Ai uitat partea cu *teapa de 1 aprilie*
Mda,hai să plecăm toţi. lăsăm numai userii stupizi (presupunem că nu fac parte dintre ei) p-aci.şi o săăă ne ardă să ne-ntoarcem...
ai chent stap iou.bai!
@Anca,şi eu am crezut la fel dar...din păcate am vorbit cu ea personal,şi nu e nicio glumă.
Sincer, îmi pare rău, dar ...viaţa e grea.
Mda... vrei să nu faci riduri de la atâta stres.
Păcăleală sau nu, mă duc să mă "sinucid" că pleci.![]()
*cască*
P.S.: aţi găsit remediul pentru durerea din... posterior? nu de alta, dar... m-am plictisit de ea. am folosit-o prea des în ultimele zile.
C'mon, nu pleca! Mai stai pe la noi. Nu mai sta la T/A daca devine plicticoasa. Dar sa nu pleci de tot. Nu va mai fii amuzant fara tine
.
Te rog mult nu pleca si, sa stii ca te apreciez si eu destul de mult
Asa, si?
Nu esti primul user care pleaca, dar nici ultimul. Doresti aplauze de sfarsit? Puteai trimite un mesaj celor carora chiar ii "intereseaza" plecarea ta.
Apropo, inteligenta ( sau nu ) pacaleala de 1 aprilie.
Baaaai ciumbarles-coco tu chiar crezi ca ne intereseaza? oriqm nu stai aici obligata
)
Vii...pleci...ramai
Nu mi se pare normal sa faci atata caz ca pleci. TPU continua si fara tine, nu esti admin esti un simplu user.
Cum a zis @Apache ...e rau daca ma doare in c**?
Vad ca te pupa o multime de oameni in FUND
Asa lume`
Daca era o problema nu cred ca raspundea cineva cu atatea raspunsuri'
Degeaba!
Poti pleca crezi ca vin eu dupa tine?
Du-te frate.pleci tu mai vin 10
Crezi ca eu daca ma las fac 1 post sa ma vait ca tine?
Sa fim seriosi
Deci daca pleci tu ce o sa se intample?
Se duce de rapa TPU?
Buna
Da,iti inteleg parerea,adica toti am trecut prin momente mai dificile. Unii useri pe TPU, raspund pentru ca sa primeasca funda, nu pentru ai ajuta pe cel ce ar nevoie.Mai sunt unii cersetori, care la fel raspund numai pentru funda.Asta nu depinde de cel care a pus intrebare,ci cat de bine a raspuns.
Sincera sa fiu te admir si eu,pentru ca ai o exprimare gramaticala corecta si nu cred ca ai spus vreo data intr-un raspuns, continut obscen sau ilegal.
Sper sa revii curand pe TPU pentru ca vad, ca unii oamenii te respecta aici.
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: