| Trinitas a întrebat:

Buna TPU vroiam sa va zic ca eu nu este cocalara si eu stie sa se scrie corect. Voi astia care va tociti coturile in banci la scoale si facultete sunteti niste fraieri in timp ce noi tiganii avem har de la Pinguinul Divin. Voi munciti ca prostii iar noi invarteste banii si are multe muieri cu tate mari. Voi va stergeti la fund cu sosete si noi ne stergem cu euroi trasi la imprimanta. Noi are lanturi la gat lungi pana la buric din haur autentic meid in Ciaina si voi are lanturi de caine la blugi. Noi rupe cluburile din Spania cu capu' plin de gel si pantofi cu bot de 10 chilometrii si apoi spargem seminte in statia de metrou. Si noi a invatat carte, nu ca voi. Noi are gioburi stabile: suntem afaceristi bo$$i de bo$$i strangem capsuni si fata lu Gigi castiga intr-o luna cat castigati voi intr-o viata. Vinde prezervative cu demonstratie inclusa in pret la marginea soselei.
Ce ziceti acum? Puteti sa ma-njurati dar sunteti invidiosi pe shukarimea mea.

Pentru cine are nevoie:
http://www.anunturigarla.ro/cocalar_convertor/

9 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Ce suntem? Invidiosi pe suncarimea ta?

| LoL a răspuns:

Daca puneai intrebarea la D/S pun pariu ca te injurau toti

| MyObsession a răspuns:

Da tu ai drptate.Noi ne strgem la curulketS cu $uroyp c@ndajthia nu am bhani shashi iha pethale dhe trhandafir cha noy ftha. Nhoi avhem fha botox in buzhe si in chur fatZSa dhe shharacele asthea.
Nu am avut inspiratie ca sa scriu mai mult.
Nu sunt in stare de asa cevalaughing

| Trinitas explică (pentru MyObsession):

Frumoasa chineza antica vorbesti.

| MyObsession a răspuns (pentru Trinitas):

Nici nu stiu ce am scris.

| Downfall a răspuns:

Foorte săcsi discoors, fata mea. Bravoowinking

Răspuns utilizator avertizat
| NevăstuicăxD a răspuns:

F@7ah v0rb3$73 froom0$

| Tuitiiii a răspuns:

Pup l@ 7in3 $oonkrim3@ v0@$7r@love struckxx