| DMAlexa a întrebat:

Vreu si eu niste bancuri, dar sa fie amuzante. Dau funda la cele mai bune! happy

Răspuns Câştigător
| Ghost89 a răspuns:

De ce fabrica Skol nu face bere cu lamaie?
Pentru ca ar fi chiar ciudat ca un barbat sa mearga in bar si sa zica:
o Skol cu lamaie!

| fetitzatah a răspuns (pentru Ghost89):

laughing asta a fost buna.
dar pe prima nu o inteleg

| Ghost89 a răspuns (pentru fetitzatah):

Era banc sec. nici eu n-am inteles-o niciodata happy

Mersi!

Intr-o galaxie toate planetele erau rosii; dar una era mai rosie decat celelalte.
Pe aceea planeta toate continentele erau rosii; dar unul era mai rosu decat celelalte.
In acel continent toate tarile erau rosii; dar una era mai rosie decat celelalte.
In aceea tara toate judetele erau rosii; dar unul era mai rosu decat celelalte...
In acel judet toate orasele erau rosii; dar unul era mai rosu decat celelalte...
In acel oras toate blocurile erau rosii; dar unul era mai rosu decat celelalte.
In acel bloc toate apartamentele erau rosii; dar unul era mai rosu decat celelalte.
In acel apartament tot mobilierul era rosu; dar o masa era mai rosie decat restul.
Si, pe aceea masa, era o bila galbena!

laughing nu are logica laughing

Stiu big grin laughing

Intrebare: Care e diferenta dintre un bloc si o rosie?
Raspuns: Calul fuge mai repede

8 răspunsuri:
| Ghost89 a răspuns:

Doi crocodili croseteaza sifon si nisip, intr-un bec...
MORALA: Nu da cu piatra in geam, ca nu e bicicleta ta!

| Felciuc_Ioana_1994 a răspuns:

Un om merge linistit pe strada. La un moment dat vede scris pe o poarta "Caine rau". Se uita putin mai jos si vede un catelus mic si negru care arata foarte inofensiv. Astfel il intreaba pe catelus: "De ce scrie pe poarta caine rau cand tu esti atat de dulce si inofensiv?". Catelusul raspunde: "sunt rau fiindca.

. nu am terminat de papat tot lapticul din farfurie! " Trei oameni rupti de beti comunica si ei cum pot la o masa. Primul zice :
- Ba, cand ajung acasa asa ii trag o mama de bataie la fiica mea si la nevasta de nu se vad.
Al doilea continua:
- Bai, eu cand ajung acasa imi bat toata familia si mai bat si din vecini! Pe toti ii bat!
Al treilea zice:
- Frate, eu pana ajung acasa bat la toate usile! Cica trei betivani discuta la o masa:
- Auzi mah? Io is trimisul lui Dumnezeu din ceruri pe pamant!
Altul raspunde:
- Taci ma din gura ca nu-i asa! Io-s trimisu' lu' Dumnezeu pe pamant nu tu!
Al treilea zice:
- Taceti ma amandoi din gura ca va spun sigur ca nu am trimis pe nimeni.
Sper ca ti-am fost de ajutorlaughing

Întrebări similare