Il intreaba profesoara pe bula:'Ce faci daca te urmareste un urs?' fug de el raspunde bula.Si daca fuge dupa tine? ma sui in copac.Si daca se suie si el. ma urc in varf>Si daca se urca si el? Pleaca ma de aici ca tu tii cu ursul ![]()
2 blonde se plimbă pe stradă.
- Vezi barul ăsta? E deschis 24 de ore pe zi!
- Ce proastă eşti! E deschis mai mult.
La secţia de poliţie, vine un bărbat alergînd şi strigînd:
- Domnule poliţist, te rog, arestează-mă imediat, închide-mă!
- Dar ce s-a întîmplat?
- Am tras cu pistolul în nevastă-mea. Patru cartuşe!
- Ai omorît-o, nenorocitule?
- Nu, din păcate nu am atins-o. De aceea, vă rog, băgaţi-mă într-o celulă, repede!
Banc: Doi soti se iubesc foarte mult.Sotul este intrebat de un prieten:
-Ce este sotia ta pentru tine?
-Este viata mea!
... Dupa ceva timp, moartea apare la usa sotilor, iar sotul deschide usa:
-Sunt moartea si am venit sa-ti iau viata!
...la care sotul striga dupa sotia sa:-Viata mea, te cauta cinevaa!
e amuzant.nu? FUNDAAA?!?
Un şofer gonea cu 150 km/oră. Vede girofarul unei maşini de poliţie în oglindă si accelerează. După o vreme, vede că nu poate scăpa de poliţist şi trage pe dreapta. Poliţistul îi spune:
– Am avut o zi groaznică şi vreau sa ajung acasa. Dar mi-a plăcut urmărirea. Aşa că zi-mi o scuză bună şi te las sa pleci.
– Acum trei săptămâni, nevastă-mea a fugit cu un poliţist, zice şoferul. Când te-am văzut în spate, am crezut că vrei să mi-o aduci înapoi.
SOOPER BANC! Un vierme ii spune prietenei sale:
- Daca nu te mariti cu mine, ma arunc in fata gainii!:-D
Bula lipsise 3 saptamani dela scoala.A 3 saptamana veni la scoala.Profesoara il intreaba: -Bula dc ai lipsit 3 saptamani dela scoala? Bula spune: -Pai i-a cazut o caramida in cap lui mama si a trebuit sa o ingropam.Profa: -Dar a 2 saptamani? Bula: -I-a cazut o caraminda in cap lui tata si a trebuit sa il incropam.Profa: -A 3 saptamana? Bula: -I-a cazut lui bunica o caramida in cap si a trebuit s-o ingropam. Profa: -Bula si tu ce ai facut? Bula: -Am stat pe acoperisi sa arunc caramizi
)
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: