| vlad24tm a întrebat:

Bunaa m-am gandit la ceva hai sa facem pe intrebarea asta un turneu al bancurilor.happy

Daca vreti scrieti bancurile voastre preferate si cel mi bun primeste funda!winking

Va zic si eu unulwinking

Trei lilieci stau intr-un turn

Primul liliac pleaca si se intoarce dupa 5 min plin de sange.

-Vedeti turma aia de oi?

-Da da da...

-Praf am facut-ohappy

Al doilea liliac pleaca si el si se intoarce dupa 10 min. si mai plin de sange decat primul...

-Vedeti durma aia de vaci?

-Da da da!

-Ei bine praf am fcuto!

Al treilea liliac pleaca si el si se intoaarce dupa 15 min. plin cu sange din cap pana in picioare(marog. gheare)

-Vedeti stalpul acela?

-Da da da.

-Ei bine eu nu l-am vazut.

laughinglaughinglaughing

Acum mai vreau sa va zic unul scurtwinking

Ce e verde si se urca pe perete?

Un castravete ambitioslaughing

laughinglaughinglaughing

Bun deci comentati si bancurile mele happy si spunetiva cele mai tari bancuri dar sa vie din mintea voastra nu de pe net si scrise de voi plswinking
Astea doua ale mele eu le-am scriswinking

Deci spor la bancuri si nu uitati cel mai bun banc primeste FUNDAAA!winking

Răspuns Câştigător
| andreiwizard39 a răspuns:

Il intreaba profesoara pe bula:'Ce faci daca te urmareste un urs?' fug de el raspunde bula.Si daca fuge dupa tine? ma sui in copac.Si daca se suie si el. ma urc in varf>Si daca se urca si el? Pleaca ma de aici ca tu tii cu ursul rolling on the floor

6 răspunsuri:
| PiluLă a răspuns:

2 blonde se plimbă pe stradă.
- Vezi barul ăsta? E deschis 24 de ore pe zi!
- Ce proastă eşti! E deschis mai mult.

La secţia de poliţie, vine un bărbat alergînd şi strigînd:
- Domnule poliţist, te rog, arestează-mă imediat, închide-mă!
- Dar ce s-a întîmplat?
- Am tras cu pistolul în nevastă-mea. Patru cartuşe!
- Ai omorît-o, nenorocitule?
- Nu, din păcate nu am atins-o. De aceea, vă rog, băgaţi-mă într-o celulă, repede!

| PinkkRosee a răspuns:

Banc: Doi soti se iubesc foarte mult.Sotul este intrebat de un prieten:
-Ce este sotia ta pentru tine?
-Este viata mea!
... Dupa ceva timp, moartea apare la usa sotilor, iar sotul deschide usa:
-Sunt moartea si am venit sa-ti iau viata!
...la care sotul striga dupa sotia sa:-Viata mea, te cauta cinevaa!
rolling on the floor happy e amuzant.nu? FUNDAAA?!?

| Mauve a răspuns:

Un şofer gonea cu 150 km/oră. Vede girofarul unei maşini de poliţie în oglindă si accelerează. După o vreme, vede că nu poate scăpa de poliţist şi trage pe dreapta. Poliţistul îi spune:
– Am avut o zi groaznică şi vreau sa ajung acasa. Dar mi-a plăcut urmărirea. Aşa că zi-mi o scuză bună şi te las sa pleci.
– Acum trei săptămâni, nevastă-mea a fugit cu un poliţist, zice şoferul. Când te-am văzut în spate, am crezut că vrei să mi-o aduci înapoi.

| vlad24tm explică:

Foarte fain dar mai vreau niste bancuri si dupa o sa alegwinking

| rrooxyyyy a răspuns:

SOOPER BANC! Un vierme ii spune prietenei sale:
- Daca nu te mariti cu mine, ma arunc in fata gainii!:-D

| DeeaAndreea_9605 a răspuns:

Bula lipsise 3 saptamani dela scoala.A 3 saptamana veni la scoala.Profesoara il intreaba: -Bula dc ai lipsit 3 saptamani dela scoala? Bula spune: -Pai i-a cazut o caramida in cap lui mama si a trebuit sa o ingropam.Profa: -Dar a 2 saptamani? Bula: -I-a cazut o caraminda in cap lui tata si a trebuit sa il incropam.Profa: -A 3 saptamana? Bula: -I-a cazut lui bunica o caramida in cap si a trebuit s-o ingropam. Profa: -Bula si tu ce ai facut? Bula: -Am stat pe acoperisi sa arunc caramizilaughing)