| DaVà a întrebat:

Ca sa mai deviem putin de la monotonia de la T/A,mai tine cineva minte cand n-aveam net pe calculator,si jucam mame32, GTA VC, NFS 2 sau HF? Mai era si cate unu mai smacher,care juca SanAndreas sau Underground,chiar si cs.
Acum ne-am modernizat,jucam DiRT3, GTA 4,2D2V,F3AR 3, Assassin's Creed 2, NFS Shift 2 UNLEASHED(pentru ca am ramas la simulatoare,pentru ca street-urile sunt prea mainstream)

PStonguearca era mai bine atunci, nu? Nu puteai juca online cu toti bastarzii codati(mai ales in SHIFT2 sau DiRT3)
PS2:Mai stiti cate ore jucam? Si dupa,ieseam si cu bicicleta pe afara, de ne certau parintii ca veneam prea tarziu acasa si ne culcam nemancati.

13 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cool Pool, crazy taxi, fifa 2006, gta 3, starcraft 1, gun metal...old timeswinking

Acum ps3 si fifa sau Ac la greu.

| DaVà explică (pentru Apache):

Detest FIFA...detest fotbalul! E un joc stupid, in opinia mea.

| Apache a răspuns (pentru DaVà):

Mie mereu mi-a placut.
Nu ma intelege gresit, sunt varza la el in viata reala....sare mingea din mine ca din coltul mesei, dar ca sport chiar imi place
Mai degraba nu imi place fotbalul american...e doar o varianta de rugby pentru fatalai

| DaVà explică (pentru Apache):

Hahahaaaa.Eu de mititel ma uit la raliuri si f1, deci am crescut cu sproturile cu motor.Nu sunt un fanatic,cunoscator(ma refer la piloti), dar ca pilot amator, avand in vedere ca joc pe PC, sunt destul de bun, fata de prietenii mei.Lol caste virgule am pus.

| iKeel a răspuns:

Mie chiar mi-e dor de vremurile alea. Hai să facem un moment de reculegere.

| Ađřıαηηα a răspuns:

Daaa, ce vremuri! :-

| DaVà explică (pentru Ađřıαηηα):

Ce tare ar fi daca as gasi CD-ul cu mamethinking

| Ađřıαηηα a răspuns (pentru DaVà):

Si eu happy Si daca l-as gasi m-as apuca laughing sa joc iar acele jocuri happy din copilaria happy mea minuata.

| Ţăpeşu a răspuns:

Eu n-aveam jocuri pe PC pe-atunci sad. Nici VC nu-mi merge.

| DaVà explică (pentru Ţăpeşu):

Imposibil sa nu mearga VC.Macar mame iti mergea sigur.

| Ţăpeşu a răspuns (pentru DaVà):

Mă, dacă am piratat din vreo 3-4 locuri diferite şi nu-mi merge, ce să fac?

| DaVà explică (pentru Ţăpeşu):

Lol...e grav? Ia-ti alt pc, sa poti juca si tu ceva frumos.

| Amplifier a răspuns:

DA imi aduc aminte jucam GTA VC si ne intreceam care ajunge cel mai departe la scoala super vremuri

Întrebări similare