| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Cand ati racit ultima oara?
Eu acum suntcrying

18 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Si eu.

| Bya132 a răspuns:

Acum 2 sau 3 lunilaughing. racesc foarte rar.si uneori vreau sa am o raceala banala ( ca sa nu ma chinuihee hee ) sa nu merg la scoalalaughing

| Bastet a răspuns:

Eu nu racesc... microbii ma resping mereu *sigh*

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Cand am inchis usa de la frigider pe dinauntru

| Loome a răspuns:

Brb, injectii.
Am luat antibiotice timp de 4 saptamani, no result.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Acu o saptamana...Adica in joia de dinainte de vacanta dintre semestre. Acum mi s-a dusoh go on.

| Sოﺁℓε a răspuns:

De prin decembrie laughing si ma bucur ca nu sunt racita

| Reew a răspuns:

Am avut viroza sau gripa acum o luna big grin. Multa sanatate! happy

| Lullly a răspuns:

Acum un an parca sau acum doi ani cand am avut varicela.Sunt norocoasa.Se pare ca am o imunitate puternica!smug

| Marynna a răspuns:

Eu am racit exact cu o saptamana inainte de vacanta.Si am racit rau, tuse, febra 38, mi-a curs nasu`...Si se lua...ca mama a luat in ziua urmatoaresad Si n-am mai plecat la muunteeecrying((((((

E o perioada nasoala, in care multi se imbolnavesc, iti sugerez sa nu te duci la scoala, sa stai in casa, sa bei ceaiuri multe, poate si siropuri, sa iei nurofen si... ce sa iti zic, baftahappy

| theorizer a răspuns:

Baga un paracetamol la 6 ore, pana iti trece
si eu faceam febra de 39* de dou trei ori pe an, fiindca nimeni nu mi-a spus ca exista paracetamolul

| Minalore a răspuns:

Acum 2 ani

| xlmpq a răspuns:

Pai sincer la inceputu anului trecut am fost racit foarte rau, dupa o prostie de-a mea : am plecat de la discoteca cu un amic amandoi la tricou si erau vreo 0 grade noaptea pe la 1 si ne-am dus pana la un restaurant la ziua lu o fata in fuga si dupa aia ne-am intors tot in fuga...

| Oana4340 a răspuns:

Acum încerc să îmi revin. Am fost răcită chiar in vacanţă.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai stiu, dar stiu sigur ca mi s-a racit paharul cu suc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acu 2 luni adica ieri mi-o trecut big grin big grin ce bine

| HappySadness a răspuns:

Eu am racit exact in vacanta intersemestriala. Am fost cu prietenii la patinoar si am racit asa de tare ca am luat antibiotice toata vacanta. Si cand a inceput scoala m-am vindecat. Ce ghinion am avut sa fiu racit chiar in vacanta... Am pierdut-o pe toata ca am stat in casa cu batista uda pe frunte straight face

| HelloWirus a răspuns:

Cred ca in Ianuarie anul trecut. Eu racesc foarte greu dar cand racesc sunt ca si mort. big grin