Uite ma pe mine in dreapta jos!
Dapai nu![]()
Felicitari!
de la aceasta imagine m-am inspirat, bravo
Mersi ce pot spune... experienta mea imi place s-o impartasesc![]()
Imi amintesc de bancul asta: "Profesorul de română întreabă la oră: ce vreţi să vă faceţi când veţi fi mari? Când veni rândul lui Gigel, acesta răspunse: vreau să ajung miliardar, să am o ţoapă mişto căreia să-i cumpăr ţoale de firmă, bijuterii scumpe, să o plimb peste tot în lume cu avionul meu privat, să petrec vacanţe cu ea pe propria-mi insulă exotică din mijlocul Pacificului. Şocată, profesoara se făcu că nu aude şi trecu mai departe. Dar tu, Monicuţa, ce vrei să te faci când vei fi mare? Ţoapa lui Gigel…"
Raspunsul tau e atat de...wow mi-ai atras atenti total, mama, chiar e ceva ce ai spus acolo!
Nu imi plac manelele(am ramas traumatizat de cand verisoara mea a ascultat manele timp de 72 de ore)
Stiu! Sunt un geniu! Geniul categoriei, sa auda toti utilizatorii! N-aveti valoarea mea.
Atrag atentia fantastic de usor prin raspunsuri foarte inteligente, mult gandite si cu bun simt.
Si sunt si foarte modest pre deasupra.
Cred ca exista cineva si acel cinev e "Ashadow"nu are intodeauna raspunsuri comice dar mi-a placut raspunsul lui la aceasta intrebare
O ruda:"Inspira, expira.x3 Face parte din familie."
Un prieten:"Opreste dracul jegul ala"
Un amic:"Cenzurat"
Un vecin:"Faneeeeeeeee ai grije cu ţignalu' ca sperii pestii"
Eee, auzi! Iar exserseaza ketchup-ul cand face "ceva" cu muștarița de la etajul parter 16?
Opreste naibii prostia aia ca ma doare capul in mortii matii ce-i cu tziganul ala mai bine ascult o pisica cum zgarie cu ghearele pe tabla
LisaJulie întreabă: