| diva99 a întrebat:

cand e punct e baiatul si cand e linie e doamna invatatoarea ai zice lu costel: -treci la tabla costele. nu am anvatat lectia -dc nu ai anvatat - am fost la bal mascat. tie ati trebuie bal mascat cu 3 la giograsfie si 4 la purtare. era bal mascat privat - maine vino la birou ca sa ati dau diploma de bou laughing ai zice doamna da de ce credeti ca a zis asa?

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Aaaa, pai spune mah asa laughing catecelu' asta il cantam si eu laughing
Treci la tabla, mai Costele! Pai nimic n-am invatat. Pai de ce n-ai invatat? Ca am fost la bal mascat. Bal mascat iti trebuie tie?! Cu un 3 la geografie, si un 4 la chimie? si mai departe...nu mai stiu laughing
Ii zice asa, fiindca e, intr-adevar un bou, pentru ca n-a putut sa-si infrante dorinta de distractie, si a preferat sa mearga la petrecere, decat sa invete. Deci, slabiciune de caracter, si, lucrul asta li se intampla tot mai des adolescentilor.

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poate daca ai scrie in limba romana, as intelege cam ce vrei sa afli. Nu, pe bune...in ce limba ai scris?

nony
| nony a răspuns:

Cand e (?) habar nu am ce zici.(punctul de aici nu inseamna ¨baiatul¨ ) Cand e (!) inseamna ca am ramas masca cand am vazut ce replica geniala i-a dat ¨anvatatoarea¨ lu´ Costel.
De ce cred ca i-a zis asa? (?!)

| User a răspuns:

Invatat, Iti... cat de silly trebuie' sa fii ca sa scrii "anvatat", "ati"?straight face. Ma mir ca "invatatoarea" ai scris corectlaughing

| Pho3nix a răspuns:

Ai auzit de punct si virgula?

| chrysa99 a răspuns:

Hm...nu stiu... orkum nu a fost adevarat ea fost doar o gluma

| nobody like me a răspuns:

L-a alintat