| Kazimir a întrebat:

Cand iti dai seama ca esti beat?
O mare vorbă românească zice că "dacă poţi sta întins pe jos fără să te ţii de nimic, nu eşti beat". Astăzi vă voi spune povestea unui om beat după toate criteriile, inclusiv cel de mai sus.
E vorba de Amicul Gelu, personajul meu preferat. Eram la un revelion, pe la 16 ani, iar el dansa. Dar dansa cu patos, de rupea pământul. Ei, la un moment dat, ca un galant ce era, s-a gândit el să ia o fată la dans. Şi a luat-o, căci omului beat nu i te poţi împotrivi. Şi dă-i, şi danseaz-o, şi dă-i, şi învârte-o, până la un moment dat şi inevitabil, Amicul nostru ameţeşte. "Pic", zice, după care se îndreaptă spre masă, să se prindă de dânsa. Alcoolul, însă, nu-l lasă să vadă exact care e treaba cu ea, aşa că, în loc să se prindă de masa masivă, se prinde de o tavă de prăjituri de pe aceasta, pe care, în cădere, le trage pe toate peste el.

Odată ajuns jos, se prinde bine de covoraşul de sub el, îl strânge la piept şi începe să urle, cu lacrimi în ochi:

- Vă rog, ţineţi-mă, că pic!

Răspuns Câştigător
| karlikuicsddd a răspuns:

Uhm, eu stiu ca-s beata cand incep sa ametesc si imi zic tovarasii " Ba, Karla, esti beata?!", eu le raspund " Eu sunt okei ba."

12 răspunsuri:
| Kazimir explică:

@Dazimir crezi ca eu mai stiu? big grin

| Bastet a răspuns:

...spune-mi că l-ai ţinut

| Sconcsiş a răspuns:

O să îţi răspund la întrebare simplu şi foarte logic. Nu trebuie nici o povestioară, nici o zicală etc.

Ideea e următoarea: Când nu mai ştii a câta bere e, eşti beat

Răspuns utilizator avertizat
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Ma gandesc sa incerc si eu asta la o betie, dar, am o intrebare dupa ce s-a ridicat ce spunea ca vrea sa se ridice

| cristi202 a răspuns:

Si l-ai tinut sa nu pice?!?happyhappyhappy

| Deyutza a răspuns:

Sper că l-ai ţinut! rolling on the floor

| Shift a răspuns:

*se ridica*
Ridicati-ma, in mortii vostri! :-l

| Minty a răspuns:

rolling on the floor))deci am ras 10 minutelaughing)

| AshEldo a răspuns:

laughingSarmanul...nu cred ca a fost numai alcool, esti sigur ca nu a tras ceva pe nas cand tu nu te uitai?batting eyelashes
Oricum hilar momentul... avea tot dreptul sa strige dupa ajutor ca doar se afla pe covorasul fermecat al lui Aladinrolling on the floor

| crytical a răspuns:

El inca se simtea in cadere laughing... trebuie sa incerc si eu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mers o noapte in patru labe pe traseul ultima camera si baie capat de linie.Luam fara bilet pe oricine.Era un fel munca patriotica.A fost singura data in viata caci m-a speriat dimineata sotia cind mi-a spus ca daca se mai intimpla ma vinde ca masina de teren cu tractiune 4 x4.