La ora de religie când profa ne explica,bla bla bla, ce lucru de pret e să fi virgină bla bla bla...
"Da, dumneavoastra mai sunteţi virgină?" D:
Îi suna telefonul profei de fizică. Ne-a spus: "vă rog să mă scuzaţi" şi a răspuns. Îi suna o melodie de Mărgineanu. Şi i-am spus: "Doamna, mi-o trimiteţi şi mie?" Şi a spus că dacă mai spun ceva îmi dă 3. Şi a primit şi un mesaj. Şi mesajul suna aşa: "Trei iezi cucuiezi uşa mami descuiezi că mama v-aduce vouă lapte, carne şuncăăăăăă, ouououououă" (pe asta o am şi eu) dar ai ei suna mai amuzant şi i-am spus: "... şi p-asta"
Şi un coleg a spus profei de mate: "Doamna, sunteţi sănătoasă la cap?"
Nu eu am spus asta, ci un coleg:
la ora de religie profu vorbea, noi.visam.
si un baiat il intreaba pe prof daca e insurat,el zice ca da.
apoi baiatul
si nevasta va lasa sa dormiti cu ea in pat?
am fost pe jos de ras toti, mai ales ca profu s-a facut tot rosu, s-a balbait un pic apoi i-a dat un 2 la colegul ala (da, a primit un 2 la religie).
Profu de isto vorbea de relatii interpersonale si nu eram atenta si am crezut ca era intr-o relatie relatie
prof: Eu sunt intr-o relatie cu un barbat care...
eu:sunteti gay?
vreo 2 zile am ras
Am întrebat-o pe aia de franceză: Vă place usturoiul?
Ea a zis: Da.
şi eu i-am zis: Se vede, că vă pute gura.
*Nu apare căsuța de răpuns*
''Ziceați că în timpul testării vă duceți la cancelarie. Puteți mai repede?''
Cu voce nervoasă el a răspuns:
''Bine, fă, mă duc!''
Chiar așa a zis.Îmi vinea să îl omor
Intr-a 9-a ne povestea profa de religie despre un preot pe care il cunostea ea. Si ma trezesc s-o intreb: "E bun?" Profa: "Bun la ce?"
La care eu: "La pat, la ce altceva?"
Sau anul trecut cand profa de romana ne-a pus sa scriem un text despre primii fulgi de nea vazuti din perspectiva unui copil sarac (WTF), i-am spus: "Da' nu pot sa scriu despre f**cii lu' mamaie?"
Toata clasa era pe jos de ras.![]()
Alea au fost cele mai misto note de 4 din viata mea. Totally worth it.
Nu-mi amintesc acum intrebari dar stiu ca odata la ora de Ed tehnologica ne-a dat de invatat 20 de lectii si eu strig in gura mare "Domn' profesor, dracu' inavata atat!"
Intrebarea unei colege: "Doamna prof. da de ce daca Pamantul e rotund nu curge apa de pe el? ".M-am crapat de ras(asta in clasa a VII-a
.
A mea...nu imi amintesc dar a unui coleg era:
'''In evul mediu erau camioane?'' ![]()
Cum a murit Maria Tereza D:
daca nu sti povestea :
se zice ca Maria Tereza a murit intepenita intr-o p**a de cal
La ora de muzica cand am intrebat-o pe profa in clasa a 7-a ce e aia " a te trage de sireturi cu cineva. " Mi s-a parut extrem de penibil fiindca toata lumea stia. Eh, daca eram tocilar, normal ca nu stiam ce e viata ca altii.
Hei! Nu imi amintesc ce am intrebat, dar stiu ca am fost intrebata de profa de matematica ce scrie pe tabla, iar eu am spus "loc de dat cu capul".
Eram in clasa a doua si m-a intrebat - Ce i-a facut lupul iepurasului
si eu am zis - Lupul la imbarligat pe iepuras :]]
Am intrebato pe profa de rela daca asculta rock...lol e preferatu meo si eram curioasa sau vreau sa-i scriu ca n-am atat tupeu sa-i zic in fata profului meu de mate asa: domn' profesor fonai puti ca dracu mai schimbati camasa aia ca de cand a inceput scoala tot cu ea vii vrei sa te invatam noi sa te speli? cu dragoste elevii clasie a...si sincer nu shia schimbat camasa sau pantalonii de cand a inceput scoala am si martori pe aici daca vreti ![]()
)
Odata am spus : Doamna, dativa capul (ala) de la tabla
m-a dat afara din clasa si ma si ascultat
I-a sunat telefonul profei de franceza si am intrebat-o daca o suna iubitul
a inceput sa rada pentru ca ghicisem de fapt
LisaJulie întreabă: