| george10 a întrebat:

Care a fost cea mai romantica/horror zii a ta

Răspuns Câştigător
| Ada... a răspuns:

Bunăhappy! Cea mai romantica: încă nu am avut-o thinking, poate atunci când m-am sărutat prima databatting eyelashes.
Cea mai horror: a fost atunci când am mers într o vacanţă în Turcia şi acolo în ultima seară a fost o petrecere big grin în care ne-a arătat cum sunt tradiţiile acolo când te căsătoreşti. Ne-a dus într-o încăpere foarte curată, a trebuit chiar sa ne încălţăm cu nişte papucei din plasticwinking. La sfârşit ne-a dat nişte carne cruda (pe care nu am mâncat-o sad) cu iaurt, apoi a trebuit ca eu să duc paharele cu iaurt, aproape goale, într-o încăpere, dar spre ghinionul meu, cineva mi-a pus piedică şi am căzutcrying, atunci toate paharele împreună cu iaurtul au căzut pe jos I don't want to see. Îmi venea să mor de ruşine, toţi se uitau aşa urât la mine worried, noroc că cineva foarte prietenos m-a ajutat să strâng tot de acolo.

7 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Cea mai romantica zi din viata mea am petrecut-o cu iubitul meu acum ceva timp cand a venit la mine si am sarbatorit implinirea a 2 ani si 2 luni mi-aadus pe miky(un caine mare de plus) sampanie bomboane si 3 trandafiri rosii ca focul! Ne-am simit bine nu cadoul m-a bucurat ci gestul acum dorm in fiecare seara cu cateluzu meu' n-am loc de el in pat cu toate ca am pat de 2 persoane dar e mareeee... mi-a spus cat de mult tine la mine si m-am simtit iubita, protejata.
Zile horror n-am avut ma mai sperii uneori ca se aud zgomote ciudate pe hol sau la baie si nu stiu ce e, uneori imi vine si Robby(cainele meu) si da cu labutza in usa mea si ma sperie sau lui soramea ii place mult sa ma sperie adora sa faca asta m-am certat cu ea ca uneori ma sperii rau! Si noaptea nu-mi place sa stau singura in casa, mi-e teama de intuneric!

Răspuns utilizator avertizat
| georgegs a răspuns:

Horor-ar.fi.foarte.multestraight face
fericite-este.ziua.de.cand.am.cunoscut.o.fata.pe.tpu.si.m-am.indragostit.de.eahappy

| georgegs a răspuns:

Stiu.ca.nu.e.tot.una.romantic.cu.fericita.
dar.mai.bine.fericita.happy

| Shinen a răspuns:

Romantica- in ziua cand m-am sarutat prima data
Horror- Intr-o seara ciudata, in care s-au auzit sunete ciudate din baie

| Liviu a răspuns:

Cand veneam beat mort de la bar pe la 3 dimineata cu 2 tovarasi
Imi suna telefonul si am avut melodia cu bug mafia " n-ai fost acolo "
care stie cum incepe
Isi va da seama la 3 noaptea sa iti sune telefonul si sa fii doar cu 2 tovarasi si une te uitai numai negru erarolling on the floor)
Am sarit de pe strada lollaughing)pe aia ii luase rasu lol

| eu..sh doar eu a răspuns:

Eu iti spun care a fost cea mai horror noapte din viata mealaughing:big grin
deci.intr'o noapte am visat o gramada de serpi.eram intr'o padure
si erau multi oameni acolo. dar erau serpi de te impiedicai de ei...
numai stiam ce sa faq... poate e putin(putin mai mult) ciudat. dar acei oameni se uitau la un film.parca erau la cinemalaughing)
in fine. m-am speriat foarte tare cand m-am trezit.numai stiam ce sa faq...