Nu e cea mai tare, dar asta-mi amintesc acum:
Eu: Dom' profesor, va merg afacerile cu jucarii?
Elvis Covrigel [da da, asa-l cheama pe ex-proful de practica]: Ăăăăăăăăăăăă...deocamdata stagneaza. *zambeste ca un prost*
I-am si facut o miniatura prin clasa a 9-a chiar:
http://i.imgur.com/3ir17.jpg
Am văzut că diriga are nişte pastile de alea învelite în plastic apoi a încercat să o scoată din ambalaj şi a plesnit şi a căzut un praf alb pe catedră şi i-am zis că mă duc la director şi o spun că se droghează. Şi da, chiar am făcut treaba asta.
Imi spuneti si mie de ce nu ma lasti sa-l bat pe retardatul asta daca tot nu-l lasati cu media 7 la purtare?
Eu nu ii puneam intrebari profesorului, pentru ca nu stia sa imi raspunda!
Doar el ma intreba pe mine, pentru ca eu il lamuream cu orice avea nevoie minuscula sa inteligenta!
De cand nu ati mai facut sex de sunteti asa nervoasa de vreti sa ne picati la examen chiar daca stim tot?
Eram in ultima saptamana in care mai faceam ore cu el si mi-am permis sa ii pun o intrebare ce ma macina de vreo 2 ani...
Eo : Dl. profesor, dumnevoastra va uitati la fundul nostru cand ne scoateti la tabla?
...a avut consecinte...
Logic, toţi o fac. Dacă mă uit atent la ochiii unui prof când iese o fată la tablă... apoi domnie, nuş cie să mai zâc.
Eu
l profesor va stiti la calculatoare?
profu:da dc intrebi?
Eu:Eu socialuzez de aia![]()
profu:AAAAA nu sti cum sama mituiesti sa treci clasa ![]()
"eu eram coringet la fizica pe primult semestru
"
Eu:nu dl-le profesor vreau sa fim prieten ![]()
"dupa o discutie lunga de 15 min despre calculatoare
profu:Gata tu de acum esti "Hakarul" clasei
"citat asa cum am scris"
Dupa vreo 5 min m-a scos la tabla si mia dar 2
(( ca mi-am batut joc de el
Paaai l-am intrebat pe proful de isto cum se fac copiii si a zis ca prin verigheta...stiu.tragic.
superpissy40 întreabă:
LisaJulie întreabă: