Al meu a fost cand ma urmarea un vecin cu castronu de mere si imi zicea "ia un mar, ia un mar".M-am urcat in teiul din gradina si s-a terminat visul...pacat
Cand ma bateam cu un caine, si mi-a dat o flegma in ochi, apoi i-am dat jos un dinte :O
Organele si jucariile sexuale au pus stapanire peste Romania!
A fost amuzant dar mai mult ciudat. Justin Bieber strangulat de un prezervativ...Scooby Doo impuns de un vibrator la munca.Totu era tinut in lanturi.Da a aparut eroul
Shaggy era la un bar de streaptease si m-a dat un scooby snacks, deodata m-am teleportat intr-un pc si m-am intalnit cu Mo care mi-a dat un awp.Si a incepu t macelu.Ce am patit pana sa ma invat cu luneta
Ma enervam ca nu nimeream tintele
Doboram masini, copaci, cladiri
Si dupa trebuia sa lucrez in folosul comunitatii ca am spart pe acolo cate si mai cate
Am primit premiul pentru cel mai curajos cetatean si am omis ceva important! M-am antrenat cu Chuck Norris pentru stapanirea AWP-ului
ASta e din ce mai tin eu minte restul e in ceata
Ce mai vis doamne
Ce naiba imi da mami sa pap
Am visat ca eram pe un bloc foarte mare,ca aveam parasuta,si urma sa ma arunc, dar cand am aterizat pe pamant, m-am trezit, si am cazut din pat peste motanul meu care dormea.
Visul nu a fost prea amuzant (doar senzatia caderii), dar reactia pisicii mele dupa ce am cazut peste ea...crede-ma,nu vrei sa stii!
Hmm, cand m-a alergat un bosorog in tot blocu si nu mai puteam de frica sa nu ma prinda sa imi faca nu stiu ce
. Si pana la urma am sarit pe geam si el era la geam injurandu-ma, eu i-am zis clar si foarte raspicat : S***I!, un vis adevarat...
Am visat ca eram ucigasul din Saw, iar victima era Justin Bieber, crede-ma nu mint, i-am pus capcana de urs inversa, dar apoi a venit o fata, nu cred ca era selena, si l-a salvat, asa ca visul s-a dovedit a fi dezamagitor.
LisaJulie întreabă: