| Oana4340 a întrebat:

Care a fost cel mai ciudat vis pe care l-ai avut?

Răspuns Câştigător
| pinguinuVerde a răspuns:

Atunci când am visat că România a ieşit din criză lol.Mi se pare foarte ciudat.

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mitsa...nici nu vreau sa stiu cum visezi in general

| Bya132 a răspuns:

O data am visat ca eram la scoala si deodata m-am implut de bube. dupa cateva ore s-a descoperit ca aveam varicela ( varsat-de-vant ) si am iesit afara cu bunicul meu, mi-a zis ca daca nu ma musca albinele e imposibil sa am varicela, m-am dus la un stupar si a venit o albina pe langa mine si m-a muscat, n-am simtit durere, m-am trezit instantaneu laughing.

sau...

Am visat ca ma aflam intr-o lume virtuala, si ca il lumea aia virtuala locuiam intr-o viluta, simpla, nu prea impopotonata, ( lumea era identica cu cea din sims 3, daca cunosti jocul ), acolo nu ma intelegeam cu un pusti laughing trecea de fiecare data cu bicicleta cand venea de la scoala pe langa casa mea, m-am enervat si l-am urmarit si eu cu bicicleta mea. si am aflat ca statea la nu stiu ce conaclaughing asa. cearta cearta si deodata a venit unu si a anutat ca nu stiu ce criminal la provocat pe ' eroul orasului ' la lupta cu sabii :-ss... eu stateam langa printul orasului si taicasu, si s-au luptat aia ce s-au luptat si dupa, nu stiu exact ce s-a intamplat, parca ne-am schimbat rolurile, am devenit eroul care trebuia sa il distruga pe cel rau, a fost o clipa de neatentie, l-am lovit, am ramas socata, nu am stiut ce sa fac, m-am uitat la rege si mi-a zis sa continui, sa fiu curajoasa desi sunt fata, m-am luptat si l-am infrant, am plans cu lacrimi amare ( in joc ), dupa ce l-am ucis si fiul regelui ma felicitat, m-am trezit.

| Mitsa a răspuns:

Am visat ca dormeam cu parintii, iar dintr-o data m-am trezit si am fazut ca era o gaura maaaareeee in tavan din care iesea Dumnezeu cu Sf. Maria si voiau sa ma ia in Rai la ei si eu tipam dupa mami si tati si apoi mi-au dat niste pastile si am adormit si cand m-am trezit eram in Rai. Apoi m-am trezit ca m-a chemat mama la micul dejun.

saaaaaau...

Mai demult pe Cartoon Network dupa 21:00 era un canal tot de desen Tsunami, sau nu mai stiu cum. Si am visat ca ma uitam cu mama la desene pe Tsunami, iar apoi s-a stins TV`u. Apoi am mers sa-mi iau o papusica din dulap si acolo era o femeie fara cap. Mami voia sa mearga la cumparaturi, si am vazut ca nu mai avea cap. Capul mamei mele era la acea femeie din dulap. Apoi acea femeie mi-a violat mama. Si apoi i-a pus capul la loc. Apoi mi-a luat mie capul si m-a violat. Si apoi m-am trezit.laughing

| JustMeBăi a răspuns:

Cand am vazut ca Bieber il impusca pe Ceausescu.

| αndï a răspuns:

Nu stiu da visez o gramada pentru ca am si imaginatie multa. cand mai visez ceva ciudat iti trimit un mesaj rolling on the floor trimite-mi si u mie cu cel mai ciudat vis. sunt curios

| Lullly a răspuns:

Visul suna cam asa:Eram mica si eu dormeam cu parintii.Deodata m-am trezit si vedeam ceva alb care semana cu o silueta si care tot alerga prin hol.M-am speriat si am inceput sa strig"Mamaaaa,Tataaa",dar nu raspundeau, tot nu se trezeau si apoi am inceput sa plang si dupa un timp am adormit!
Cam ciudat visul, stiulaughing

| Narcis2007 a răspuns:

Am visat ca bunica era un diavol(era rosie si scotea niste sunete ciudate)...am mai visat ceva foarte ciudat cand eram mic, imi amintesc ca m-am trezit la miezul noptii si am inceput sa plang dar nu stiu exact ce am visat...

| AnaEindragostita a răspuns:

Pai...O maimuta ii dadea de mancare lui varumeoo mai mik

| AnaEindragostita a răspuns:

De si nu prea vad diferenta intre o maimuta si varul meoo mai mik

| Ilinca a răspuns:

Mie mi-se intampla cateodata sa visez ca sunt urmarita. Nu stiu de cine si nici ce doresc oamenii aia de la mine. Nu pot sa tip, incerc incontinuu sa ma ascund, e foarte ciudat. Si ma trezesc speriata in miezul noptii, incerc sa nu adorm la loc si nu reusesc. Ah si da, cand eram mult mai mica am visat pe cineva care semana cu Iisus (iar in visul meu se presupunea ca El este). Este prima data cand spun asta cuiva. Imi amintesc visul si cred ca stiu si ce inseamna, pentru ca reflecta un defect de-al meu, dar prefer sa il pastrez pentru mine. Oricum, a fost foarte ciudat.