O banana plutitoare de mana cu un castravete murat cu aripi care s-au dus la piata si au cumparat o rosie cu picioare de 2...
O stai, asta e doar imaginatia mea cand ma plictisesc.
Asta l-am avut aseara:
Dilaru mi-a adus faina alba in loc de praf. Dupa ce am platit si am si tras am observat.
Eram pe varful muntelui si totul era in ceata si nu era niciun copac. Erau numai cioturi de copaci. Ziceai ca fusesera rupti!
Că venise buncă-meo in niște tanga roșii, începând să danseze hula prin casă.
Deci asta chiar a fost cel mai ciudat vis...eu visam ca...visam.deci mi se pare prea ciudat!
Am o colectie intreaga:
1.Ma injura profa' de mate' de tot neamu'
2.Am mai visat sf-ul lumii in 3D
3.Ma masa un urs pe spinare
4.Un boschetar imi taiase urechea cu cutitul' de bucatarie(m-a durut ore in sir) WTF, chiar ma durea ingrozitor si vedeam numai rosu'
5.Visam ca dormeam, cand de fapt eram treaz...
5.
Ala in care am visat ca eram pe TPU, iar unu pe nume "Yep" a pus o intrebare de genul " Care a fost cel mai ciudat vis pe care l-ati avut?" Si apoi...
O luam de la capat. nu se mai terminaaaa x_X
Cel mai ciudat vis a fost atunci cand tu ma-i intrebat care a fost cel mai ciudat vis ca mi-ai dat cosmaruri cu intrebarea asta
! App.Erai frumos:X
Eu am visat ca iesea capul unei prietene din patul meu si se uita la TV si aveam pe perna o sabie StarWars
Tu?
Se facea ca era un mos care se plimba pe acoperisul casei cu caruta si o spiona pe maica-mea in timp ce gatea.
ok,n-a fost cel mai ciudat,habar n-am care a fost cel mai ciudat.
am o gramada de vise.
poate ca se bateau Shun (de la bakugan),sasuke, charmacaster si mai stiu eu ce personaje ciudate de la animeuri si desene animate.ce sa zic, m-am ticnit.
Eu si prietena mea cea mai buna eram undeva backstage, imbracate ca dansatoare din buric; la un moment dat am constientizat ca visez si mi-am zis "Hmmm...pot face orice...ce-ar fi misto sa fac?", asa ca am sarutat-o frantuzeste indeluuuuung pe prietena mea
LisaJulie întreabă: