| Yep a întrebat:

Care a fost cel mai ciudat vis pe care l-ati avut? D:

17 răspunsuri:
| DaVà a răspuns:

Se facea ca eram la plaja, si nu erau femei...

| ȘtefiȘtef a răspuns:

O banana plutitoare de mana cu un castravete murat cu aripi care s-au dus la piata si au cumparat o rosie cu picioare de 2...
O stai, asta e doar imaginatia mea cand ma plictisesc.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Asta l-am avut aseara:
Dilaru mi-a adus faina alba in loc de praf. Dupa ce am platit si am si tras am observat.

| lipitoOarea a răspuns:

Eram pe varful muntelui si totul era in ceata si nu era niciun copac. Erau numai cioturi de copaci. Ziceai ca fusesera rupti!

| Bizzareq1 a răspuns:

Că venise buncă-meo in niște tanga roșii, începând să danseze hula prin casă.

Răspuns utilizator avertizat
| DrunkShepp a răspuns:

Deci asta chiar a fost cel mai ciudat vis...eu visam ca...visam.deci mi se pare prea ciudat!

| Cereala a răspuns:

Eram cu Chuck Norris si.(se intrerupe)

| ButelieCuPetrol a răspuns:

Am o colectie intreaga:
1.Ma injura profa' de mate' de tot neamu'
2.Am mai visat sf-ul lumii in 3D
3.Ma masa un urs pe spinare
4.Un boschetar imi taiase urechea cu cutitul' de bucatarie(m-a durut ore in sir) WTF, chiar ma durea ingrozitor si vedeam numai rosu'
5.Visam ca dormeam, cand de fapt eram treaz...
5.

| ButelieCuPetrol a răspuns:

XxxBlackangel...Mie mi se intampla asta in viata reala...

| ღϨpɘcίαɭḞɘɘɭίηḡsღ a răspuns:

Ala in care am visat ca eram pe TPU, iar unu pe nume "Yep" a pus o intrebare de genul " Care a fost cel mai ciudat vis pe care l-ati avut?" Si apoi...

O luam de la capat. nu se mai terminaaaa x_X

| MicaViolonista a răspuns:

Cel mai ciudat vis a fost atunci cand tu ma-i intrebat care a fost cel mai ciudat vis ca mi-ai dat cosmaruri cu intrebarea astalaughing! App.Erai frumos:X

| PisikaNeagra a răspuns:

Eu am visat ca iesea capul unei prietene din patul meu si se uita la TV si aveam pe perna o sabie StarWars big grin Tu?

| AndreYutzUU a răspuns:

Eram macelarit cu sabiastraight face

| iTami a răspuns:

Se facea ca era un mos care se plimba pe acoperisul casei cu caruta si o spiona pe maica-mea in timp ce gatea.
ok,n-a fost cel mai ciudat,habar n-am care a fost cel mai ciudat.
am o gramada de vise.
poate ca se bateau Shun (de la bakugan),sasuke, charmacaster si mai stiu eu ce personaje ciudate de la animeuri si desene animate.ce sa zic, m-am ticnit.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alergam in halat dupa autobuz:]]

| Erzsebeth a răspuns:

Eu si prietena mea cea mai buna eram undeva backstage, imbracate ca dansatoare din buric; la un moment dat am constientizat ca visez si mi-am zis "Hmmm...pot face orice...ce-ar fi misto sa fac?", asa ca am sarutat-o frantuzeste indeluuuuung pe prietena meabatting eyelashes