Cand eram eu cu matusa-mea din Australia la salina Turda si ne dadeam cu barca acolo.eu eram imbracata in pijamale si ea in tinuta de seara. extrem de eleganta.apa din salina era termala, foaarte calda.stiu asta pentru ca am cazut din barca.m-am dus la fund incet, incet si m-am vazut dintr-o data in america langa Miley Cyrus, dar era blonda cu parul scurt.la un moment dat a inceput sa ploua cu fulgi de ciocolata, care miroseau a varza murata(ciudat lucru.)..pe urma a venit prietenul meu si s-a despartit de mine, iar imediat dupa aceea(pentru ca eram in America) Justin Bieber mi-a cerut ID-ul de mess si nr. de tel.si n-am vrut sa i le dau
.pe urma am mers la un club super tare, unde m-am intalnit cu Rihanna si trebuia sa facem nu stiu ce videoclip impreuna.a fost foarte tare. dupa ce am pus videoclipul pe Youtube am avut scris in dreptul numarului de vizualizari un 9 si vreo 200 de zero-uri.pe urma am mers la bunici unde s-a surpat pamantul d elanga casa si era sa ne scufundam(eu si matusa-mea). apoi am ajuns acasa si am vazut in fata blocului pisica mea care fugise de acasa.am dus-o inauntru si mi-am luat hamsterul in mana "sa-i fac cunostinta"(nu stiu ce m-o fi apucat) si l-am scapat in vana, pentru ca eram in baie. epoi, saracutul soricel a murit si am ramas doar cu mata in brate.pe urma au venit ai mei de la servici si, eu, ca aiurita ce sunt, m-am aruncat pe geap(fara sa vreau). asta e unul dintre cele mai ciudate si mai luuungi vise ale mele.trebuia sa fiti acolo.cand m-am trezit in loc sa fiu odihnita.eram obosita de atata drum pana in America.va dati seama.![]()
Am visat ca exista viata dupa moarte. Acum, toti se intreaba ce-i chiar atat de ciudat in acest vis. Ciudat este faptul ca prostia era la ea acasa, chiar si in viata de apoi.
@Punky multa imaginatie ma ai![]()
![]()
eu am visat odata ca dormeam si ca atunci cand m-am trezit hannah montana era cu elicopterul ei.
pe bune
sau am visat ca eram o fetita pwerpuff.cred ca eram in ''costumul Evei''.
cred ca sti la ce m-am referit
Tocmai veneam de la scoala cu mingea de tenis in mana. Dintr-o data veneau fosti prieteni a prietenului meu si voiau sa imi ia mingea.Eu nu i-am bagat in seama si am urcat scarile.mergeam pe barele blocului ca pe lift si acolo am gasit 2 spiridusi mici sclipitori. Apoi am intrat in casa unde bucataria era jumate padure si mami o spus Bun venit in bucataria viselor.
Apoi mi-am dat seama ca e un vis si m-am trezit
Se facea asa, ca eram pe net si am intrat pe un site, TPU se numea si citeam toate stupizeniile de intrebari de la diversi useri.Deodata m-am trezit si,,- vai, vai era real adormisem cu capul pe birou.Ce cosmar!
LisaJulie întreabă: