| ClownFish a întrebat:

Care a fost cel mai tampit vis al tau?

T/A

17 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Am visat ca am luat un 10 la chimie...

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Cand eram mic,l-am visat pe Mowgli *sau cum branza mea il cheama*
a aparut in fata mea, era gol pusca *bine, isi tinea picioarele incrucisate ca sa nu vad nimic* si avea niste scotch sau ceva lipit pe el si eu tot trageam ca sa il dezlipesc si el sarea ca o maimuta si se vaicarea...anyway nu m-am mai uitat la Cartea Junglei sau la orice are legatura cu el si nu am mai vrut sa vad o persoana dezbracata... *pana acum*

| Bogdanux a răspuns:

PARTEA REALA.Cand eram in generala, la ora de mate, intr-o ora, am cascat fara sa pun mana la gura (oboseala asta...), iar proful ironic, mi-a zis ca data viitoare cand mai casc sa il anunt si pe el sa se tina de catedra ca sa nu-l aspir.

Noaptea urmatoare am visat aproape exact ce am zis mai sus: am cascat, din gura mea s-a format un hiper-uragan, proful de mate se agatase de catedra, doar ca i-a picat capul din cauza "uraganului", intrand in gura mea.

P.S. Asta cred ca e singurul vis tampit pe care mi-l amintesc.Eu mai mereu visez numai tampenii haotice si fara sens.

| LoL a răspuns:

In fata blocului unde locuiesc era o armata de cai si capre albe si se urcau pe bloc si bateau la ferestre(ciudaaaat)si ceru era roz si deasupra blocului era o nava spatiala si era ceata de o taiai cu cutitu(pe bune chiar o taiai cu cutitu)

| PotcaPădurii a răspuns:

Cel mai tampit vis al meu a avut loc seara in timp ce eu dormeam pe bancheta din spate a masinii, iar pachetul cu carne al unei matusi(?!?) tocmai sangerase.
Am visat ca eram intr-un castel cat se poate de ciudat(si de bantuit) si am gasit un cadavru in gradina. Desfigurat, plin de sange, cu carnea ravasita in toate partile. Cu un ochi in sus si unul in jos. Desi un prieten a cazut pe cadavru si s-a speriat eu eram in mod constant atrasa de acel cadavru(de aici faza cu necrofilia).
In orice caz am mers in imprejurimi si incercam sa aflu informatii de la soareci, un gradinar veteran de razboi si prietena mea cea mai buna. Aflasem ca acel cadavru apartinea unei femei care murise cu 2 saptamani in urma, iar nefericitul care devenise vaduv era Alice Cooper. Cu toate ca stiam ca era o fosta femeie nu ma puteam abtine si imi petreceam noptile cu acel schelet petat cu sange. In final am hotarat impreuna cu niste prieteni ca trebuie sa ingrop cadavrul(cu totii se uitau ciudat la mine). L-am ingropat singura la 12 noapte sub o salcie plangatoare, locul unde a fost omorata sub privirea disperata a lui Cooper care nu putea face nimic. Apoi totul s-a linistit. Aprope. Dupa ce am ingropat-o am simtit o atractie nemarginita pentru Alice Cooper, vaduvul. Si apoi mi-am dat seama de ce eram atat de atrasa de Alice si de acel cadavru. De ce toti erau un pic infricosati de mine. M-am privit in oglinda. Eram o fantoma. M-am uita pe crucea decedatei. Era numele meu. Eu eram femeia moarta, gasita in propia mea casa pentru a doua oara. Totul a devenit atat de clar. Am zburat spe casa lui Alice. L-am salutat, m-a privit mirat, l-am sarutat si-a dat seama cine eram. Ce fericire sadica. Si cand sa imi reiau viata cat de cat ˝normala˝, cineva din masina are ˝geniala˝ idee de a deschide radioul. M-am trezit, cu zambetul pe buze. Cel mai placut vis din viata mea...

Sper ca o sa visezi frumos la noapte.

| AnneBre a răspuns:

Azi noapte am visat ca m-am intalnit cu BiancaFetitza
P.s. Nu glumesc! Chiar am visat asta!straight face

| DreamAutopsy a răspuns:

Am mai zis-o o dată...
Că icoană a mâncat un măr și avea un rânjet de cal rolling on the floor
Vorbesc serios!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! nu stiu daca a fost tampit, e prea dur sa il numesc asa, dar un vis ciudat am avut acum ceva timp, nu tin minte chiar cu exactitate dar era cam asa: eu sunt bolnava, am un tata si o sora moarta, erau amandoi in visul meu, si tata m-a luat de mana si sora la fel, apoi voiau sa ma bage intr-o lada mare, eu am inceput sa plang si ma rugam de ei sa ma lase in pace ca nu intru in acea cutie, ca daca intru eu mor, am zis.voi nu stiti ca eu am probleme grave de sanatate si ma asteapta cineva acasa si nu pot intra acolo ca raman fara aer? ei sau uitat la mine amandoi si ma tot trageau de mana sa intru in acea lada, apoi sora mea i-a zis tatalui: Tata hai sa nu o luam acum ca are doi copii si trebuie sa aiba grija de ei.acum vine intrebarea mea.de unde stia sora mea ca eu am 2 copii? in fine, important e ca am plecat de langa ei, dar tragic a fost ca a doua zi am cazut grav bolnava si am necesitat internare urgenta...intamplare, paranormal nu stiu cum sa descriu, dar a fost cel mai ciudat dar si real vis. sper ca nu am plictisit pe nimeni, daca da cer scuzestraight face

| Ferenin a răspuns:

Mergeam cu o cupa din ceramica cu aur topit "albastru" in mana si nu stiam unde sa ma duc sa-l valorific.

| mona a răspuns:

A fost de acum cativa ani cand am visat ca m am intalnit pe drum cu michael jackson

| NevăstuicăxD a răspuns:

Mă mâncau biscuiţii gingantici :3
Am luat un 10 la mate şi mă felicita profu şi colegii mă aplaudau ツ
Nee, doar vise.

| Safire17 a răspuns:

K m-am sarutat cu fostul' iubit...eeee, doar vise...

| xElenaH a răspuns:

Am visat k eram "iubita" lu fratemeux(!

| MiculUsar a răspuns:

Cel mai tampit vis al meu a fost acum cativa ani...Deci eram Negri din Billy and Mandy (ma uitasem la 10 episoade) nu stiu ce faceam pe acolo alergam tipam mancam mai ma si bateam cand deodata am nevoia la toalate in vis ma duc ma duc ajung la toaleta si fac treaba mica peste aproximativ 0, 16 secunde ma trezesc cu patu ud...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am visat ca fosta mea iubita a veni cu o armata de tipi ciudati in curtea scolii (unde eram eu), inarmati cu iPhonuri din care ieseau tot felul de capcane laser. Tipii aia au inceput sa ma atace, iar eu am facut niste miscari smechere si m-am ferit de lasere, pana ei au ramas fara. Dupa aia a aparut o piatra gigantica care a strivit-o pe fosta mea iubita. Iar eu am inceput sa dansez disco impreuna cu fantoma lui Michael Jackson si cu verisoara mea, Patricia. Dupa aia totul s-a facut alb-negru si a aparut Mickey Mouse cu i-un cutit in mana venind spre mine plin de sange, inconjurat de cadavre (m-am uitat prea mult la Happy Tree Friends).M-a omorat si visul s-a terminat.

In fine, cel mai tampit vis al meu este cand am visat-o pe bunica ta, in bikini.

| Aky_5030 a răspuns:

Well, visasem ca stateam la o coada sa fiu asasinata straight face