Diriga:
"Vezi ca te traznesc"
"Deci putin putin prestam apoi trancanim."
Profa de mate:
"Fii atent ca iei 2!"
"Imi spune..imi spune.X! Da repede!"
Profa de sport:
"Da ce papuci"
Nu suport cand the intreaba daca e ceva ce n-ai inteles si daca zice cineva ceva, se enerveaza ca "de ce nu sunteti atenti,ca de aia nu stiti voi, eu stau si va predau si voi nu- blah blah blah" sau cand te intreaba ceva, dar nu se asteapta la un raspuns, si daca le raspunzi iar le sar capacele ca vezi doamne, cum ne permitem noi sa comentam...
Profu de istorie:"Si haide sa deschidem noi biblia acum."
profu de mate:"Asa maa, foloseste metoda finger" sau "Tu nu ai auzit de teorema vacutei? O vacuta...si cu alta vacuta ce fac ma? si clasicul care-l foloseste mereu cand e ceva gresit sau cineva spune o prostie:"Eee branza!"
profa de romana, de fiecare data cand anunta o lucrare si o intrebam cand anume o dam raspunde mereu cu "Intr-o zi cu soare!"
inainte(inexplicabil, acum nu o mai face), profa de bio mereu obisnuia sa strige "Helaaaau!" cand cineva nu era atent
Nouă ne zice ăla de fizică mereu că dăm lucrarea într-o zi furtunoasă! Prefer ziua ta însorită!
Pai? macar daca nu ploua nu dati lucrare, daca ii spunem profei ca nu e insorit afara ne spune : "Si? Doar pentru ca nu straluceste nu inseamna ca nu e acolo.Eu una nu am vazut niciodata o zi fara soare."
Macar profa voastra nu va pune sa faceti 100 de genoflexiuni daca scoateti un sunet!
"Hai sa mai raspunda si adormitii astia...se stiu ei care"
Si se uita la mine si la inca cativa colegi care raspundem la ora doar daca ne pune ea. Every. goddamn. time.
Ia mai multe.
Horror:"Io'cred ca voi vreti 3. "-Profa de mate.
"Miercuri dam o verificare...*like a boss face*"-Profa de informatica.
"Ora viitoare ascult din tot Eminescu.Nimeni nu scapa de ascultat din Eminescu la mine" (cu toate ca eu am scapat, sunt un fel de Chuck Norris al evadarilor) - Profa de romana.
Amuzante: "No, v-am pupat pe dintisori"-Proful de istorie.
"Nu scrie ca*at! "(a scris "sheet" in cartea de engleza si un coleg a intrebat daca nu-i greseala de tipar) - Profa de engleza.
"Mi-e foameee!" *monsta'voice*-Tot cea de engleza.
"Azi e super-oferta"-Profa de franceza.
Pai pentru profa de chimie noi suntem copii.Are vreo doi in clasa, premiantii clasei, pe care stie cum ii cheama, noi restul suntem "copii".De exemplu cand ne scoate la tabla:-Iesi copil la tabla.Pe urma:-Da-te copil mai asa sa vad ce ai scris. Apoi:-Adu copil caietu'. Macar de ne-ar numerota, ceva gen copil 1, 2 si asa mai departe.Asa nici nu ne dam seama cu care din noi vorbeste:
Profa:-Iesi copilu la tabla.
Unu din clasa:-Eu?
Profa:-Nu ma, nu tu, ma uitam la tine? Copilul din spatele tau.
In mintea noastra:-Adica dăăă, cum sa nu-ti dai seama de asta?
"Bă,dacă îţi trag una, îţi sar păduchii din cap!" - domnu' de info.
Odată nu mi-am învăţat, şi domnu de istorie începea să-mi zică: "Veroniiiiiiiiiiiiiiiiiica! *pauză* Veroniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *altă pauză*...Veroooo...
Eu: "Da, bine, gata!"
Da,nu stau bine pe-a mea creanga... Asta e profa de mate.
Stai in pom si pomu-n aer...Profa de franceza.
Nu te lasi...
NU. SI fii atenta ca asta e replica profului de religie.
Misto replica lui nu?
Credeam ca...
Ce credeai?
Mai bine nu.
"Baaaaaaaaaaa! Listine si scrieti, ca va dau test!"
*10 min.after*
"Scoateti o foaie de hartie(...)"
*24 hours after*
"(...)Alexandra=4(...)"
Alexandra? Mereu am crezut că eşti băiat...
Istorie:s-a umflat orezul in voi?
engleza:concentrate people, five minutes poporu(da cu accentul ei ciudat)
Desen:bai parasutistule treci incoace(aici sunt foarte multe de spus da nu am timp)
romana ai facut o greseala si incepe si spune ca,, tu nu vrei sa iei examenul?''
Sunt prea multe... Dar n-am sa uit cum arunca profa cu creta in noi cand nu suntem atenti! Iti dai seama ca arunca toata creta dupa noi... Dar ne-am invatat Acum nu lasam la tabla mai mult de 2 crete cand avem ora cu ea
Faza reala, acum muuulti ani:
"Da-te ba cacatule jos de pe geam, ca te mananc".
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: