| Dyingfetus a întrebat:

Care e deobiceei scorul, cand jucati pool me messenger? Castigati, pierdeti? Cat la cat?

6 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Si eu pierd de multe ori, uneori mai si bat blushing Enervante sunt poruncile, de exemplu am fost pusa sa trimit la toata lista ca plac un baiat, si apoi 15 minute a trebuit sa dau explicatii ca era doar o porunca la pool x( laughing

| matadoru a răspuns:

De obicei joc cu prieteni pe sistemul 2 din 3 ( cine ajunge primul la 2 jocuri castiga ) si castig primul joc si -mi zic gata l-am batut si aproape de fiecare data se intampla sa pierd urmatoarele 2 jocuri ( de obicei pierd cu 2-1 )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am jucat de foarte multe ori, si mai mult de jumatate din jocuri le-am pierduthee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iuntodeauna castig

| Andreia1 a răspuns:

Pai eu pierdrolling on the floor
tot timpul si cand castig era atunci cand adversarul punea bila neagra laughing in gaura din gresealalaughing. si na cand pierdeam imi luam pedeapsa sa pun la status" vad pui de camila pret te criza"
laughingblushing

| ruiseg a răspuns:

Scop? Din plictiseala...pentru a raspunde unor provocari sau pur si simplu pentru a pierde ceva timp. De obicei castig, dar nu pentru ca as fi foart buna, ci pentru ca cei cu care joc ma lasa sa castighee hee. nu chiar toti. dar in general! Cand joc serios fac egaluri!