Vrei sa stii id ei?
Pff...nu stiu daca sa ti-l dau sau nu :-s Mi-a spus sa nu-l mai dau la nimeni...:-s Stai putin sa ii dau un buzz pe mess sa vad daca ma lasa
:-s
Aaaa gata!![]()
A spus ca ma lasa sa ti-l dau ![]()
Nu uita sa nu-l dai la nimeni da?
Ramane intre noi![]()
Hannah_vacutza_idioatapamantului_cretina_stupida_1234567![]()
Sper ca l-am scris corect ![]()
![]()
![]()
Frumoasa intrebare ![]()
M-ai facut sa rad
10!
C2rmen
ti-a dat web''nu te-a fraierit
''. Hanna aia sau cum ii zice nici nu este romanca, este Americanca sau engleza
Aidiul original e la mine, dar oricat de mult intrebati nu vi-l dau. E foarte ocupata, de abia mai vb cu mine seara.
Hmmm, Hanah Montana, e o pitzipoanca clasica la mana a 14-a gasita la groapa de gunoi mancand rahat, ce puii mei e cu intrebarea asta?
Uite, desi i-am promis Hannei ca nu dau id-ul ei, uite-l : hannah_moartea_in_vacanta_sup3r_pitzy
Vreau un duet cu Mili Cirus & Adi Copilu` de Platina, Diamant Si Aur![]()
Hai ca te invit si pe tine la un duet![]()
Ce zici? Facem un hit?
Miley pop...am vorbit cu ea in timp ce facea dus tu stii ce bine canta sub dus? Mai bine ca bunica:-o
Hai ca ti-l dau eu, ca vad ca astia fac misto de tine
))))))))
hannah_montana_don't_exist.
ai inteles u
))
Eu_blonda_suprema_cea_mai_cea_dintre_cele_mai_cele
aaa am fost cu ea la pizza vara trecuta
o facut cinste ca de e 'faimoasa' si toti mor dupa ea(mai putin eu, dar sa nu ma spuneti pe mess)
Daca cineva se baga in seama cu ea, sa moara mama lu Tarzan ca va sinucid pe toti. ![]()
Apropo, cauta id-ul pe matrimoniale.
Sexy_hannah_montana_pitzipoanca_ta
si mai are unu
miley_hannah_montanica_prostanica.
Hannah_montana_idioata e id ei adevarat!
bai voi ganditi putin cand puneti intrebari de astea?
Nu vreau sa te supar, dar miley cyrus, alias hannah montana, nu si-a dat la nimeni id-ul decat familiei! Spuna-mi, te rog:daca tu ai fi o vedeta ti-ai da id-ul? Mai bine nu, fiindca e periculos, o pot prinde paparazzi, o pot invada hakerii pe net...nu-i prea misto.Scz,dar te asigur ca nicio vedeta nu isi da id-ul, nu din rautate, ci din teama de parodii!
Ce intrebare stupida! LOL stai asa ca acu e acu... dar de id lu michael jackson nu intrebi?
Daca nu ati observat pana acum am pus intrebarea la trivia/amuzante![]()
da unii si-au dat seama ce am vrut sa spun
Daca vrei sa rada toti de tine mai pune intreabari de astea! Hannah nu e ca la tv, e si ea o persoana are viata ei nu da id-ul ei oricui! Ar vrea milioane de fani id-ul ei! nu se poate e o vedeta! imi pare rau ca nu l-ai gasit insa nu il vei gasi! o zi frumoasa!
LisaJulie întreabă: