| Deea a întrebat:

Care e idi`ul lui Hannah Montana? laughing rolling on the floor

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Vrei sa stii id ei?big grin
Pff...nu stiu daca sa ti-l dau sau nu :-s Mi-a spus sa nu-l mai dau la nimeni...:-s Stai putin sa ii dau un buzz pe mess sa vad daca ma lasawinking :-s
Aaaa gata!love struck
A spus ca ma lasa sa ti-l dau love strucklove struck love struck Nu uita sa nu-l dai la nimeni da?winking Ramane intre noilove struck
Hannah_vacutza_idioatapamantului_cretina_stupida_1234567winking
Sper ca l-am scris corect laughinglaughinglaughing
Frumoasa intrebare laughinglaughing M-ai facut sa rad happy 10!laughing

91 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hanna_fleoscana_mariana ...asa am auzitconfused, mi-a dat si web, am vorbit mult cu ea, este de treaba big grinbig grin.

| viatadecacatt a răspuns:

Hanna_morcovana
termina cu intrebari de genul

| xeon a răspuns:

C2rmen laughing ti-a dat web''nu te-a fraieritlaughing''. Hanna aia sau cum ii zice nici nu este romanca, este Americanca sau engleza thinking

| Razvan a răspuns:

Asa @c2rmen.Asculati-o ca are dreptatehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hapitipoanca_secocului_toti_prostii_o_doresc (nu uita, at iahu dot com).winking

| cretzufinish a răspuns:

Aidiul original e la mine, dar oricat de mult intrebati nu vi-l dau. E foarte ocupata, de abia mai vb cu mine seara.

| .::CyBeR::. a răspuns:

Hmmm, Hanah Montana, e o pitzipoanca clasica la mana a 14-a gasita la groapa de gunoi mancand rahat, ce puii mei e cu intrebarea asta?

| MisterKat a răspuns:

Uite, desi i-am promis Hannei ca nu dau id-ul ei, uite-l : hannah_moartea_in_vacanta_sup3r_pitzy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@xeon sa stii ca te spun hanei ca nu crezi in existenta eibatting eyelashes
@onutzu i-am zis lu` miley ca ai incredere in ea, si te-a apreciat... iauzi, vrei sa fi fana ei?smugsmug

| Razvan a răspuns:

Vreau un duet cu Mili Cirus & Adi Copilu` de Platina, Diamant Si Aurhee hee
Hai ca te invit si pe tine la un duetbig grin
Ce zici? Facem un hit?hee hee

| doraz a răspuns:

Hahaha. ce amuzant!

| albastrel a răspuns:

Este prea veche intrebarea. nu mai ma amuzawinking

| anaid a răspuns:

Miley pop...am vorbit cu ea in timp ce facea dus tu stii ce bine canta sub dus? Mai bine ca bunica:-o

Răspuns utilizator avertizat
| madalicious a răspuns:

Hai ca ti-l dau eu, ca vad ca astia fac misto de tinerolling on the floor))))))))

hannah_montana_don't_exist.

ai inteles u rolling on the floor))

| Kidd ♡ a răspuns:

Yo_hanna_montana_cretina_si_starul_de_rahat laughinglaughinglaughinglaughinglaughing... aaa sper ca l-am scros bine laughinglaughingwinking

| criss:) a răspuns:

Eu_blonda_suprema_cea_mai_cea_dintre_cele_mai_cele
aaa am fost cu ea la pizza vara trecutalaughingo facut cinste ca de e 'faimoasa' si toti mor dupa ea(mai putin eu, dar sa nu ma spuneti pe mess)

| Pho3nix a răspuns:

Daca cineva se baga in seama cu ea, sa moara mama lu Tarzan ca va sinucid pe toti. laughing

Apropo, cauta id-ul pe matrimoniale.tongue

| NoName0011 a răspuns:

Sexy_hannah_montana_pitzipoanca_ta
si mai are unu
miley_hannah_montanica_prostanica.

| Sara2 a răspuns:

Hannah_montana_idioata e id ei adevarat!
bai voi ganditi putin cand puneti intrebari de astea?

| tarziu a răspuns:

Hannah_fazannah

Răspuns utilizator avertizat
| TropicalSun a răspuns:

Nu vreau sa te supar, dar miley cyrus, alias hannah montana, nu si-a dat la nimeni id-ul decat familiei! Spuna-mi, te rog:daca tu ai fi o vedeta ti-ai da id-ul? Mai bine nu, fiindca e periculos, o pot prinde paparazzi, o pot invada hakerii pe net...nu-i prea misto.Scz,dar te asigur ca nicio vedeta nu isi da id-ul, nu din rautate, ci din teama de parodii!

| tango a răspuns:

Ce intrebare stupida! LOL stai asa ca acu e acu... dar de id lu michael jackson nu intrebi?

| Deea explică:

Daca nu ati observat pana acum am pus intrebarea la trivia/amuzantewinking
da unii si-au dat seama ce am vrut sa spun

| Malvina24 a răspuns:

Daca vrei sa rada toti de tine mai pune intreabari de astea! Hannah nu e ca la tv, e si ea o persoana are viata ei nu da id-ul ei oricui! Ar vrea milioane de fani id-ul ei! nu se poate e o vedeta! imi pare rau ca nu l-ai gasit insa nu il vei gasi! o zi frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah_banana_dusacupluta hai ca stie si romana si vorbeste cu tine acum... te-ai tignit '? id ei? ma faci sa rad cu lacrimi
frumos banc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah_banana_dusacupluta hai ca stie si romana si vorbeste cu tine acuma ...te-ai tignit '? id ei?ma faci sa rad cu lacrimi
frumos banc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mumoasa asta e cam nebuna! Auzi sa fie milay vaca sau stupida, idioatapotamul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu