"Tati uite ce frumoasa e fata aia"
Am tras 4 concluzii:
a)pustiul avea nevoie de ochelari
b)era dimineata probabil si nu vedea bine
c)il batea soarele in ochii
d)copii astia sunt invatati de mici cum sa agate
Ce scorpie esti! Imi place, pentru ca nu este un compliment. Toata lumea spune lucruri dragute ca sa obtina ceva de la tine. Stiu, sunt o ciudata
!
pa, pa.
Ma plimbam pe strada si o fetita era cu mamica ei si ma vede fetita aia (avea vreo 4-5 anisori) si ea in gura mare :
,, Mami, mami. Uite ce ochi frumosi are fetita aia! "
A fost chiar amuzant.
Sau de la baiatul pe care il plac... Mi-a spus ca sunt frumoasa.
.
Vb cu un prieten si i-am sp ceva care l-a deranjat si i-am sp : "ce pot sa fac sa imi rascumpar greseala? accept aproape orice" si el mi-a sp "te-am iertat ca esti prea dulce" a fost cel mai frumos lucru sp vreodata de cineva. de ce? pentru ca spusesem ceva care stiam sigur ca l-a durut si totodata deranjat foarte mult
Cel mai frumos si dragut lucru a fost dupa parerea mea:"Vrei sa te casatoresti cu mine?"
Cel mai dragut? Dar ce esti asa de curioasa? poate au fost unele lucruri personale in care s-a spus ceva dragut dar cine esti tu sa stii toate lucrurile ma scuzi ca zic asta dar esti un pic bagacioasa.
O fetita mai mica de vreo 4-5 ani se uita la mine, si langa ea era un baietel cam tot de varsta aia.si ii zice fetita acelui baiat aratand cu degetul la mine:
- Ce frumoasa e fetita aia! ^^
Mi s-a parut cel mai dulce compliment! ^^
"Te iubesc!"
-Cum ma iubesti?
-Doar o femeie ar putea sa ceara explicatii si in legatura cu asta...
-Da, bine, dar cum ma iubesti?
-Te iubesc cu tot sufletul, cu toata fiinta, cu gandul si cu trupul. Te iubesc! Nu e de-ajuns? Te iubesc si dimineata cand te trezesti cu parul ciufulit, cand te superi, cand faci dus si te speli pe dinti in acelasi timp. Vrei mai mult?
-Nu.Atat vroiam sa stiu.
![]()
-aseara m-a vazut un inger coborand din ceruri
-chiar? pai eri ai fost cu mine in oras nu aveai cum sa il vezi
-ba da l-am vazut am esit cu el in oras
din aceste cuvinte am realizat ca ma place
LisaJulie întreabă: